Chloé Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Boho-temaatika
Boheemlaslikult lendlevad kleidid ja energilisi värve ning mustreid demonstreerivad mustrid/prindid on saabuva hooaja üks suundi – moemajad nagu Pucci, Etro ja Chloé on nende heaks näiteks. Ideaalne puhkusel ringi lendlemiseks!

Etro Foto: AFP PHOTO / OLIVIER MORIN

Naiselik militaar
Militaartemaatika on inspireerinud moekunstnikke üle maailma ja oliivrohelist tooni, kamuflaaž-mustri erinevaid variatsioone ja suuri taskuid kohtas moelavadel üha enam. Moemajad nagu Acne, Mulberry ja Ralph Lauren lisasid sellele muidu maskuliinsele trendile aga naiseliku tvisti – nii ei ole sul raske seda endagi garderoobis kasutada.

Ralph Lauren Foto: AP Photo/Richard Drew

Üleni valges
Üleni valge outfit on aktuaalne ka kevadel – tegemist on trendiga, mida võib kanda aasta läbi. Keskendu materjalide, tekstuuride, mustrite ja toonide miksile, variandid on lõputud!

Michael Kors Foto: PIXELFORMULA/SIPA

Paljas kõht
Nabapluuside ja -kampsunite trend on valdav juba mitmendat hooaega, kuid sel korral pakutakse sellest enam nahka katvat versiooni – pükste ja seelikute vöökohad on kõrgemad kui varem. Võib-olla nüüd katsetad seda trendi ka sina?

Oscar de la Renta Foto: PIXELFORMULA/SIPA

Narmastega kevadesse
Svingi end uude hooaega! Jätkuv narmatrend lubab sinu välimusse rohkem liikuvust. Narmaid kohtab kõikjal, kuid eriti särkidel ja kleitidel.

ICB Foto: Peter Michael Dills/Getty Images/AFP

Laserlõige
Ka seda trendi kohtas juba eelmisel hooajal, kuid järgmisel tundub see aina tugevnevat! Laserlõiget kasutavad teiste seas ka Alexander Wang, Oscar de la Renta ja Custo Barcelona ning see esineb kõikjal: kleitidel, särkidel, pükstel, seelikutel, aksessuaaridel... Seksikas ja modernne!

Custo Barcelona Foto: AFP PHOTO / Rodrigo ARANGUA

Vöötrend
Vöö on üks lihtsamaid viise, kuidas endale visuaalselt vöökoht luua. Kasuta vööna kangast või nahkrihma – saledam siluett on garanteeritud!

Burberry Prorsum Foto: PIXELFORMULA/SIPA

Õlad välja
Õlad kujunevad nüüd sinu kõige seksikamateks kehaosadeks! Proovi erinevaid õlgu paljastavaid variante: ühe kaetud õlaga pluus, hoopis õlapaelteta variandid või „langetatud õlgadega“ rõivad... Suurepärane võimalus, et veidi oma ihu näidata (trend sobib kandmiseks nii päeval kui õhtul).

Michael Kors Foto: PIXELFORMULA/SIPA

Seemisnaha võidukäik
Suveks on see küll liiga palav, aga seemisnahksed rõivaesemed on kevadeks ja sügiseks ideaalsed! Lisa enda outfit'ile ootamatut tekstuuri ja vali nahkne mantel, pluus, seelik, püksid või aksessuaarid!

Altuzarra Foto: Boisiere/SIPA