Haarasin käevangu sõbranna ja suundusime Püroveli Spa & Sporti reede pärastlõunal. Spaa oli meeldivalt vaikne – nagu seal alati – ja otsustasime enne massaaži suundumist külastada saunu ja basseine. Muide, siin on nii rätikute, hommikumantlite kui ka susside kasutamine hinna sees, seega endal on vaja kaasa võtta vaid bikiinid.

Esimesena läksime Soome sauna. Juba ainuüksi see saun on väärt Pürovel Spa ja Sporti tulemist! Saunast avaneb Tallinna kesklinnale imeline vaade. Oh seda sagimist seal all tänaval, mõtlesime, ja nautisime leili. Seejärel karastasime end külma vee pange all ja lõõgastusime aurusaunas. Veel jõudsime enne massaaži ujuda basseinis ja poolteist tundi oligi juba möödunud.

Nüüd suundusime hoolitsuste sviiti, kus oli ette valmistatud kaks massaažilauda – pugesime linadega vooderdatud laudadele ja nautimine võis alata! Hoolitsuste tegemisel kasutatakse siin Šveitsis orgaanilisel viisil toodetud eeterlikke õlisid. Tunni kestnud massaaži ajal keskenduti kogu keha lõõgastavale massaažile, mida tähelepanelikud massöörid tegid täpselt vastavalt meie vajadustele ja soovidele.

Mis on ühes spaas ja massaažis sellist, mida kusagil mujal ei ole, võite küsida. Olen külastanud Pürovel Spa & Sporti ka varem ja üks peamistest põhjustest, mis mind sinna ikka ja jälle tagasi tõmbab, on suurepärane teenindus ja vaikne urbanistlik atmosfäär. See on killuke luksust, mida kinkida endale ja kallimale, sõbrannale või miks mitte ka pereliikmele – suurepärane kingitus näiteks nii koolilõpetajale kui pruutpaarile! Ma ei tea kedagi, kes oleks seal rahulolematuna lahkunud.