Pilkupüüdvad kassisilmad
Alati glamuursed cat-eye stiilis prillid on trendimaailma juhtinud alates 1950ndatest ning on tänaseni kõige naiselikum prillimudel. Stiiliikoon Elizabeth Taylor inspireerib hooajatrende ka 60 aastat hiljem!


Topshop 20.-, topshop.com

Retromoe geomeetrilised siluetid
Moemaailm on 70ndate ja 60ndate mõjuvõimu all - mida ümaram on prilliraam, seda trendikam on tulemus! Seesugune klassikaline prillimudel peaks moesõbra garderoobi kindlasti kuuluma, sest hiilib moevooludesse ikka ja jälle tagasi.


Lindex 9.95


Miu Miu 215.-, net-a-porter.com

Festivalide virvarr
Värviline hõlst, rohkelt ehteid ning efektsed päikeseprillid - silmapaistev festivaliriietus muud ei vajagi!


Lindex 7.95.-

Omanäoline ekstravagants
Retro-, futu- või südamevorm? Iga julge prillipaar lisab ka kõige tagasihoidlikumale riietusele vürtsi ning on moesõbra prillikogus kindlaks pilgupüüdjaks!


H&M 6.99


Topshop 25.-, topshop.com

Särasilmne kaunitar
Glamuuri jagub sel hooajal igale prillipaarile, sest litritega on kaunistatud nii nende raamid kui sangad. Nii saab ka oma vanadele päikeseprillidele elu sisse puhuda - dekoreeri neid säravate kivikestega ning saad tagatipuks unikaalse tulemuse!


Prada 465.-, net-a-porter.com

Läbipaistev klassika
Värvilise klaasi ja läbipaistva raamiga prillid on suviselt kerged, stiilsed ning moemaailma suured lemmikud.


Marks & Spencer 28.99


Triwa 129.-

Põnevad materjalid
Kõige vingemad päikeseprillid on valmistatud hoopis puidust või seda imiteerivast materjalist. Eriti trendika lahenduse saad, kui lisad raami külge ka pika paela!


Zara 17.95

Alati ajakohane aviaator
Pole midagi kihvtimat kui üks klassikaline paar Ray-Bani aviaatoreid. Neid hinnalisi päikeseprille ostes ei pea iial muretsema, et nad moest läheksid või halvast kvaliteedist puruneksid!


Ray-Ban 180.-, net-a-porter.com

Fotod: tootjad