Ashley lainelised juuuksed ei ole kahused ja on saavutatud 100% õhu käes kuivades. Kanna niisketesse juustesse niisutavat juuksevahtu. Lisavolüümi ja lainete saavutamiseks punu juuksed lõtva suurde punupatsi. Kuivamise ajal keera punupats pea peale krunni ja juuksed jäävad veel volüümikamad!


Foto: Vida Press

Nipp: siledad lained eriti paksudel juustel

Kui sul on väga paksud sirged juuksed, kanna niisketesse juustesse spetsiaalset föönitamiseks või õhu käes kuivamiseks mõeldud perfektorit ja keera enne magama minekut juuksed nelja krunni. Keerates kõik juuksed ühte krunni, ei jää juuksed pooltki nii loomulikult laines kui nelja pisema krunniga!

2. Kate Mossi õrnad lained

Kate kannab tihti kergelt laines soengut. Kui sul on sirged või laines juuksed, pead sarnase soengu loomiseks juuksed kuivamise ajaks kõrva taha sättima. Kinnita metalse juuksenõelaga mõlema kõrva kohalt juuksed, et lainet intensiivistada. Tahad lisa? Punu ööseks niistesse juustesse mõned lõdvad punupatsid ja tee need hommikul lahti. Voilá, lokid!


Foto: Vida Press

Nipp: sul on naturaalselt spiraalselt lokkis juuksed?

Lokkis juuksed vajavad palju hoolt. Selle väljanägemise loomiseks niisuta juukseid enne pesemist õunaäädikaga (lisab läiget). Pärast šampoonitamist pane 15 minutiks juustesse sügavniisutavat palsamit ja enne soengu loomist kasuta ka niisutavat palsamit, kandes seda pähe juurtest otsteni. Hoolduse lõpus kanna pähe lokikreem, mis tagab soengu hoidvuse. Seejärel lase juustel õhu käes kuivada.

3. Penelope Cruzi ideaalsed lained

Penelope punub enne magama minekut juustesse kaks lõtva patsikest ja keerab need seejärel pisikesteks krunnikesteks. Ärgates on tal juustes imelised lained, sest krunnikesed muudavad lained siledamaks ja hoiavad ära kahususe. Tahad enam kohevust? Kammi lokid lahti ja sea pehmelt soengusse.


Foto: Vida Press

Nipp: “rannalokke” saad luua ka paksudesse juustesse.

Eriti paksude juuste puhul on tüütu neid pidevalt föönitada ja hooldada, mistõttu on tihti mugavam lasta neil õhu käes kuivada. Sellegipoolest vajavad nad õiget hooldust. Punutised aitavad luua parima väljanägemise – tee pähe lõtv punupats ja spreita seda kuivamise ajaks lokke loova spreiga. Oota kindlasti, kuni juuksed on vähem niisked, sest nii on kergem patsi punuda ja juuksed kuivavad kiiremini. Enne täieliku kuivamist punu patsid lahti, et tulemus ei jääks liiga intensiivne.

4. Anne Vyalitsyna õrnad lained

Anne’il on pikad juuksed ja ta rõhutab nende ilu väga lihtsate võtetega. Sarnase välimuse saavutamiseks kanna stiliseerimiskreemi juukseotstesse ja silikoonibaasil silendavat seerumit ülejäänud kuivadesse juustesse. Lihtsuses peitub võlu!


Foto: Vida Press

Nipp: loomulikud lokid vajavad samuti hooldust.

Kui sul on juba loomulikult lokkis juuksed, oled õnnega koos! Tõsi, need vajavad korralikku hooldust. Kanna märgadesse juustesse hooldavat ja kahusust kontrollivat palsamit ning ära töötle lokitangide ega sirgendajatega juukseid kunagi enne, kui need on täiesti kuivad. Kui su juuksed on kuivanud, viska nad üle pea ja spreita volüümi andvat spreid juukseotstele lisades nii neile ekstra volüümi.

5. Nicola Peltzi s-kujulised lokid

Sarnase välimuse saavutamiseks kanna vaevu niisketesse juustesse juuksevahtu. Peaaegu kuivadesse juustesse vahu kandmine võib tunduda hullumeelne, aga see on kergem kui juuksegeel. Seejärel jaga juuksed nelja salku ja kinnita sik-sakiliselt juukseklambritega kinni. Seejärel lase juustel 45 minutit “kuivada” ja raputa lokid välja.

Nipp: pehmelt volüümikad lokid väga lokkis juustel

Liblikakujulised klambrid aitavad sul muuta kahused lokid pehmeks ja volüümikaks. Kuidas valmistuda? Lisa märgatesse juustesse pähejäetavat palsamit ja seejärel golfipalli juuruses koguses lokke rõhutavat juuksevahtu. Keera juuksed ööseks viite salku, kinnitades igaüks kõrva kõrguselt. Vastasel juhul kuivavad su juuksed pea pealt sirgeks ja alt lokki ning näed välja nagu puudel... Nüüd on sul aga ärgates volüümikalt lõbusad lokid!

Allikas: Allure