ERKI Moeshow modellide casting’ul toimub osavõtjate mõõtmine, pildistamine ja poodiumil kõnni harjutamine. Oodatud on igas vanuses naised ja mehed, alaealistel on aga vajalik endaga kaasa tuua vanema poolt allkirjastatud kirjalik nõusolek. Osalejatel palume casting’ule tulla lihtsas riietuses, puhaste juustega ja ilma meigita. Otsuse, kes ERKI Moeshowle pääsevad, langetavad disainerid. Registeerumine toimub kohapeal.

ERKI Moeshow’l modellina kaasa löönud ning seekord juba ERKI lavatiimi kuuluv Vera Gonchugova sõnas, et moeshow’st osavõtt mõjub positiivselt modelli portfooliole: “Esiteks on see kasulik portfoolio jaoks, sest modellid leiavad laialdaselt kajastust pressis. Teiseks on moe-show’lt võimalik koguda endale olulisi kontakte moemaailmast.”

Käesoleval aastal soovib ERKI Moeshow juhtida inimeste tähelepanu privaatsusele nii virtuaalses kui meid ümbritsevas maailmas. Turvaaugud, identiteedivargused, andmete kergekäeline jagamine - need on vaid mõned näited meid ümbritsevatest ohtudest, millele meeskond tähelepanu juhtida kavatseb.

Ootame kõiki julgeid moelavale ihkajaid 5. Mail Nautica keskuses!

Lisainformatsiooni ERKI Moeshow 2018 kohta leiab kodulehelt. Show meediapartner on Catwalk.

Vaata videot eelmisest aastast: