Katrina Kaubi kommenteerib, et kollektsioon sisaldab käpikuid, sõrmikuid ja salli. "Kavandamisel ja loomisel lähtusin eelkõige Tallinn Dollsi identiteedist ja eripärast. Üheks lähtepunktiks olid ka Tallinn Dollsi sügis-talvised ülerõivad, millega kudumid passivadki kõige paremini sõbraks. Inspiratsiooni leidsin ka tänasest moepildist – korduvad helkivad mustrid, lihtsad pinnad ja vorm."

Kudumite lõngana on kasutatud kauni läikega ja kassipoja pehmusega segu alpakakast, villast ja natukesest akrüülist – tõeliselt soojapidav kombinatsioon, mis on samal ajal ka praktiline ning kestev. Kaunistused tikkis disainer sädelevatest Tšehhi klaashelmestest, klaaspärlitest, kivikestest ja litritest. Voodrina on kasutatud sooja fliisi.

Miks peaks soetama endale disainkindad? Kaubi kirjeldab, et kindad on talvise kostüümi juures nagu ehted: "Väikesed ja säravad, paras kogus helgust kõige pimedamal ajal. Kõik muu kasvabki ise sinna juurde, olles pigem taustamuusikaks ja lastes kinnastel särada." Kinnastele seltsiks on tehtud ka suur tekstuurne sall, soovijatele "leiutatakse" juurde müts, peapeal või millest iganes tundub puudus olevat.