Kasuta hambaharja
Iga kord, kui hambaid pesed, „harja“ kergelt ka oma huuled üle, see eemaldab huultelt surnud naharakud ja elavdab nende vereringet. Seejärel kuivata huuled ja kasuta pehmendavat huulepalsamit. Ära unusta huuli igal õhtul sisse määrimast.

Saa huulekoorjaga sõbraks
Kes on proovinud, need teavad, millest me räägime. Huulekoorija eemaldab huultelt surnud naharakud ja niisutab neid sügavalt. Sul ei ole sellist ilutoodet? Sega see hõlpsalt kodustest vahenditest kokku – 1 tl kookosõli ja 1 tl pruuni suhkrut segatuna annavad samasuguse tulemuse, kui poest ostetud ilutoode.

Kas sa vitamiine võtad?
Huulte seisukord peegeldab ka sinu üldist tervislikku seisundit. Kui organismil on vitamiini- ja mineraalainetepuudus, on see kohe ka huultelt näha. Hoolitse selle eest, et tarbiksid toiduga piisavalt vitamiine ja jooksid palju vett, kui kahtled, tee turgutav vitamiinikuur.

Ära limpsi huuli
Huulte limpsimine ja nende nokkimine on halvim, mis sa oma huulte jaoks teha saad, ometi on see paljudele omane käitumine, mida tehkse ka omale märkamatult. Tea, et huulte limpsimine muudab need veel kuivemaks ehk loob veelgi paremad võimalused nende lõhenemiseks.