Pidulik kleit
Selline, millega sobiks minna ooperisse või vastuvõtule. Jah, Bastion pakub ka väga erilisteks hetkedeks sobivaid õhtutualette – kindlasti tasuks üle vaadata Bastioni ja ajakirja Anne & Stiil koostööna valminud erikollektsiooni tootevalik, kus on esindatud ka pidulikud pikad kleidid. Nende kleitide õlgadele saab sobitada ka samast materjalist valmistatud romantilise roosiga salle.

Maani suvekleit
Mis saaks olla suvel veel naiselikum, kui lendlev maksikleit? Ihusõbralikust viskoosist efektsete mustritega kleidid panevad inimesed päid pöörama! Maailma moepildis on sel hooajal 1970ndate mõjutustega maksikleidid väga aktuaalsed ja ka Bastion pakub erinevate lõikelahendustega ning romantiliste mustritega maani kleite.

Igapäevane töölkäimise kleit
Eelista hea venivusega materjalist kleiti, milles näed esinduslik ja naiselik välja, ent tunned end ka väga mugavalt. Igapäevaselt kantav kleit võiks olla valmistatud mittekortsuvast materjalist ehk naturaalse ja sünteetilise kiu segusest kangast.

Mugav trikotaažkleit
Bastioni tootevalikus leidub laias valikus trikotaažkleite – nii õhemast kui paksemast trikotaažist, nii julgete printmustritega kui ühevärvilisi ning nii igapäevaseid kui ka pidulikke mudeleid. Pidulikumatest mudelitest püüavad pilku näiteks drapeeringutega, huvitavast struktuursest trikotaažkangast ning trikotaažpitsist kleidid.

Fotod: Bastion