1. Kas teil on eelnevaid kogemusi modellinduses?
Jah, ma alustasin modellindusega Eestis olles. Tegin erinevaid reklaamfotosid ja catwalk show'sid. Pärast Londonisse kolmist tahtsin ma "pikemalt kestvat" karjääri. Modellindus on nagu jalgrattaga sõitmine - kui sa selle ära õpid, siis see on alati meeles. Ma võtan aeg-ajalt osa erinevatest fotosessoonidest ja catwalk'idest. Kõige tähelepanuväärivam oli bränd, mida kajastati British Vogue'is 2016.aastal.

2. Kuidas saite Rohmiri brändi modelliks?
Ma tunnen nende disainerit isiklikult tänu tööle koos kuulsuste fotograafi ja kirjastajaga Joa Alvarez’iga ja ka töötades moeajakirjanikuna. Ma kajastasin tema esitlusi aeg-ajalt ja nii tutvusin ma Olga Roh’iga. Ta soovitas mul tulla casting'ule ja muidugi ma ka läksin. Mul on tavaliselt väga-väga kiire Fashion Weeki ajal. Vahel kajastan kuni kaheksat erinevat esitlust ja ettekannet päevas Ikon London Magazine'i jaoks ja see võib olla väga väsitatav. Seekord oli vahelduseks väga hea teha midagi muud.

Rohmir moeshowel on alati palju vaadata. Etteasted professionaalsete balletitantsijate ja klassikaliste lauljate poolt lausa tõmbavad brändi Rohmiri maailma. Mulle meeldib mõelda, et see hooaeg võtsin osa imelisest Argentiina tangost National Ballet poolt, kus baleriinina osales Jia Zhang, koreograafiks oli Kirill Burlov.

Tamara Orlova-Alvarez on Tartust pärit. Peale õenduse eriala õppimist kolis ta lühikeseks ajaks Tallinnasse ja sealt Londonisse. Praegu töötab Tamara moe ja elustiili rubriigi toimetajana Ikon London ajakirjas ja peatoimetajana Business Coaching ajakirjas. Ikon London Magazine’i jaoks katab Tamara filmifestivale (Veneetsia, Cannes), seltskonna- ja meelelahutusüritusi (nt Naked Heart Fun Fair Natalia Vodianova ja Karlie Klossiga, Chopard SPACE pidu Cannes Filmi Festivali ajal ja muud), pressikonverentse, moenädalaid (London, Pariis), moeala ja kinouudiseid. Modellina on Tamara Orlova-Alvarez võtnud osa erinevatest show'dest ja pildistamistest ja olnud esindatud Briti Vogue'is aastal 2016.