Mõlemad väited võivad olla tõesed, kuid enamikel modellidel on tagataskus varuks mõned ilunipid, mis ei maksa mitte midagi.

Lindsay Ellingson sõnul peitub tema sära saladus joogas. Asanaid, milles jalad on peast kõrgemale tõstetud ja keharaskus lasub kätel, nimetab ta looduslikuks face-lift'iks, sest näo vereringe ja naha hapnikuga varustatus paraneb ja see annab terve jume.

Kate Moss kasutab öösse veninud õhtu järgsel hommikul näo värskendamiseks jääd. "Kui ma hommikul ärgates end väsinu ja tursununa tunnen, segan jääpuru värske kurgiga ja kannan näole," ütleb Moss. "See pinguldab koheselt kõik, pannes su end tundma ja välja nägema väga ärksana."

Molly Sims teab, et hea nahk saab alguse organismi sisemusest. "Söön kõikvõimalikke antioksüdante, näiteks goji-marju ja linaseemneid. Need mõjuvad nahale väga hästi."

Hilary Rhoda kasutab kulisside taga õpitud praktikat: näomassaaži. "Meigikunstnikud teevad alati varahommikuste show'de eel korraliku näomassaaži, et veri ringlema hakkaks. Ja nüüd teen ma ise endale samamoodi. Väike, aga tõhus trikk, mis hästi üles äratab ja öösel tekkinud tursed minema peletab."

Lindsey Wixson taaselustab oma nahka pärast pikka tööpäeva 20minutilise vannis ligunemisega. "See vabastab sind kõigist meigi ja juuksehoolduavahenditega kehasse kogunenud mürkidest. Ka nägu tuleb korduvalt märjaks kasta," õpetab Wixson.

Lily Aldridge'i sõnul saab hea kodus valmistatud nahakoorija, kui segada kokku kookosõli ja suhkur. "Lisaks lõhnab see imehästi," räägib Aldridge.

Petra Nemcova kasutab naha värskendamiseks mett. "Kanna hommikul pisut mett näole ja hõõru sellega kergelt nägu. Mesi on antibakteriaalne ja töötab nagu näovesi. Samal ajal "kolpib ta naha looduslikult üles. Kaks asja ühe hoobiga," sõnab Nemcova ja lisab, et mesi tuleb pärast mõneminutilist protseduuri maha pesta.