Ajakirjas Archives of Sexual Behavior avaldatud uuringu tulemuste järgi tõstavad kontsadega jalanõud naise atraktiivsust meeste jaoks. Uuringust ilmnes ka, et kontsakingi kandvatele naistele lähenetakse rohkem.

Punast värvi rõivad

Seda teemat on varemgi uuritud, kuid värskeima uuringu (ajakirjast The Journal of Personality and Social Psychology) järgi sai taas kinnitust, et punast kandev naine püüab meeste tähelepanu.

Väike must kleit

Sellel polegi tegelikult teaduslikku tõestust, aga USA moedisainer Elizabeth Hawes on öelnud, et “viis mehest viiest vaatavad musta kleiti kandvat tüdrukut kaks korda”. See tähendab aga teadagi huvi.

Varrukateta topid ja kleidid

Kui sa oled seni arvanud, et meestele meeldivad naise keha juures esmalt pikad peenikesed jalad, siis eksisid! New South Walesi ülikoolis läbi viidud uuringust selgus hoopis, et pikkade jalgade asemel peavad mehed naise keha juures atraktiivseteks hoopis käsi. Näita siis neid talle.

Näita oma kurve, naine!

Kui sul on liivakella-kujuline keha, siis eelista kindlasti keha järgivat kleidilõiget. Kui ei ole, siis saad endale kurvid ka luua – proovi näiteks hõlmik-lõikelist kleiti.

Allikas: Who What Wear