Granaatõunamahl
Granaatõunamahl on tõeline antioksüdantide pomm ning sisaldab rohkelt E- ja C-vitamiine, mis pärsivad kortsude teket ja kaitsevad päikese kahjulike tegurite eest. Muide, granaatõunamahl pärsib ka rinnavähi teket!

Mustikamahl
Mustikamahla joomine võib aidata vähendada erinevate psüühikahäirete (k.a Alzheimeri tõve) ja diabeedi tekkimise riski. Cincinnati ülikoolis läbi viidud uuring leidis seose mustikamahla ja kognitiivse vananemise vahel ning selgus, et mustikamahla regulaarme joomine tagab keskmisest märksa parema mälu.

Greibimahl
Greibimahl kiirendab ainevahetust, tugevdab immuunsüsteemi ning on rannahooajal ideaalseks kaaslaseks! Et nii kehakaalu kui veresuhkrut kontrolli all hoida, vali just punastest greipidest pressitud mahl.

Jõhvikamahl
Jõhvikamahl on rikas just antioksüdantide ja C-vitamiini poolest. Selle joomine aitab vältida põletilikulisi liigesehaiguseid ning on abimeheks ka näiteks neerukivide tekkimise vastu võitlemisel.

Apelsinimahl
Apelsinimahl on tuntud küllusliku C-vitamiini sisalduse poolest. Joo seda selleks, et immuunsüsteemi tervena ja vererõhku madalana hoida ning et vähendada südamehaiguste tekkimise riski.

Peedimahl
Peedimahla ei ole tarvis palju juua - tarbi seda igal nädalal natuke ning hoiad oma maksa elujõulisena, ainevahetuse puhtana ja neutraliseerivad ensüümid tegusana!

Allikas: Harper's Bazaar