Juba kolm aastat on Arensburgi Lounge Muusas ning Päikeseterrassil toimunud mitmete erinevate kodumaiste moebrändide ning disainerite showd, mida saadavad elav muusika ja maitsenaudingud. Sündmused on olnud väga populaarsed ja toovad moeelamuse koju kätte nii saarlasele kui mandrilt saabunud publikule.

Väike ja privaatne Arensburg Boutique Hotel & Spa asub Saaremaal Kuressaare vanalinna peatänaval. Hotellis kohtuvad kaasaegne arhitektuur ja ajatud väärtused - modernse hoonega kõrvutatud ajalooline osa asub 300 aasta vanuses majas. 2012. aastal Saaremaa parimaks teenindusettevõtteks valitud Arensburgis on hubase spaa ja seminariruumide kõrval hotelli pärliks restoranid, mida suviti ühendab linna kauneim purskkaevuga päikeseterrass. Juba üheksandat aastat toimuvad Arensburgis kaunid kontserdid ja üritused, mis on paljudele hinge pugenud.

Seekordses suvises Tiina by Tiina Talumees kollektsioonis hakkavad silma Jaapanist inspireeritud kirsiõiemotiivid, mis toovad meieni värske värvipuhanguna suurlinnade selle hooaja lillemustrite moetrendi. Esmakordselt on kollektsiooni lisandunud jahedamatel suveõhtutel asendamatud kerged mantlid.

Tiina by Tiina Talumees on väikeseeria rõivabränd, mis toodetakse Tiina Talumehe Moestuudios erinevatesse suurusnumbritesse.

„Olen selle brändi loonud tegusale edukale naisele, kes vajab rõivast, milles ta näeb hea välja terve päeva ja mis oma hinnalt on oluliselt kättesaadavam, kui erilistel hetkedel kantav kõrgmood. Nii ei pea ka endale igapäevast riietust valides loobuma Eesti oma kvaliteetse disaini eelistamisest,“ rääkis Tiina Talumees, kelle sõnul saab kollektsiooni mudelitest tervikuna toimiva garderoobi perfektselt kokku sobitada.

Tiina by Tiina kollektsiooni saab osta Tiina Talumehe moestuudio salongipoest Rotermanni 5, Tallinna Kaubamajast, Eesti moedisaini poest Zero Baltika kvartalis ning Siisoni veebipoest www.siison.ee.

Vaata ürituse kohta lisa SIIT.