Tallinn Fashion Weekil seadis tippjuuksur kolme päeva jooksul soenguid umbes 35 moekunstniku soovide järgi. “Tegime palju ülespandud soenguid, samal ajal ka soenguid, kus juuksed olid lahti – kui vaadata kõiki neid stiile, siis puudub ka siin üks läbiv joon. Kokkuvõttes oli see aga hea kooslus, iga look, mis me tegime, sobis kollektsiooniga kokku.”

Mida soovitab Massimo naistele, kes soovivad igapäevaselt ilusaid juukseid? “Püüa olla võimalikult naturaalne, ära pinguta üle ega soovi olla see, kes sa pole – ära ava ajakirja sooviga sarnaneda modellidele. Et modell saaks kõndida viis minutit laval, istub ta kolm tundi juuksuri- ja meigitoolis,” ütleb Massimo. “Ilusate igapäevaste soengute tegemiseks on nii palju erinevaid võimalusi. Sa ei pea tegema suuri lokke, kui sul on loomulikult sirged juuksed – liikuvuse ja volüümi lisamiseks piisab ka vähemast. Soeng, mis näeb peaaegu iga naise peas hea välja, on näiteks naturaalsed surfarilokid, neis on just õige kogus liikuvust ja volüümi.”

Küsisime tippjuuksurilt soovitusi igahommikuseks kiireks soenguseadmiseks.

1. Trendikalt lainelise soengu saad, kui pihustad juustesse setting spray'd ja võtad salgud (kogu pea peale kokku u 10 salku), keerad need lõdvalt ümber kahe sõrme ja kinnitad liblikakujulise klambriga. Tee vahepeal muid toimetusi, pihusta pähe juukselakki ja päästa klambrid valla – ära saadud laineid lahti kammi, vaid kohenda sõrmedega.Tulemuseks loomulikuna näivad surfarilokid.

2. Kergelt sik-sakilise lokisoengu saad, kui pihustad juustesse setting spray'd ja võtad peenikese salgu juukseid ning “voldid” selle kokku nii, et saad 7 cm pikkuse jaotuse. Kinnita see keskelt peenikese juuksekummiga. Nüüd pihusta pähe juukselakki ja lase mõned minutid lokil kinnituda. Eemalda juuksekummid ja tulemuseks on trendikas sik-sakiline soeng.

Massimo Morello on sündinud Veneetsias ja on kolmandat põlve juuksur ning koolitab KEVIN.MURPHY juuksureid üle kogu maailma ja on muuhulgas viimased neli aastat olnud ka Pariisi Haute Couture Fashion Week'i juuksurite team'i juht. Kõige ekstravagantsematest töödest rääkides rõhutab ta ainsat Austraalia disainerit Bowie Wongi, kes näitas Pariisi kõrgmoenädalal oma kollektsiooni. “Temal on alati väga ekstravagantsed ideed ja ta mõtleb alati väljaspool raame.”