See elementaarne riideese sobib kandmiseks kõigega, olgu siis sinu lemmikteksadega mõnusal nädalavahetusel või glamuursema seelikuga, et saavutada sportlikult šikk välimus. Valge T-särk loob aluse šikile kihilisele riietusele.

Kašmiirist kampsun

Olgu siis V-kaelusega või eest nööbitav variant, kašmiirist kampsun sobib ideaalselt pliiatsseelikuga kontorikeskkonda või näeb eriti seksikas välja, kui kannad seda palja ihu vastas, suundudes lõbusale kohtingule. Lisaks sobib see kokteilikleiti kandes õlgadele asetamiseks või vabadel päevadel kihiti kandmiseks. Klassikalistes värvitoonides kašmiirkampsunid (helepruun, meresinine, must või hall) on kindlasti sinu garderoobi ühed ajatumad esemed.

Valged teksad

Glamuursem variant sinu tavaliste teksade kõrvale. Sobita peale V-kaelusega kašmiirkampsun või hoopis kaunis karusnahk. Äratad koheselt tähelepanu.

Klassikalised püksid

Kanna klassikalisi sirgelõikelisi pükse nagu Katherine Hepburn – kombineeri need pehmest kangast topiga, kauni eestnööbitava või kõrgekaelusega kampsuniga. Šikk igas olukorras!

Veatult istuv kleit

Minimalistliku lõikega kleiti on lihtne kanda nii kontsade kui madalate baleriinadega. Alati naiselik ja ajakohane.

Pükskostüüm

Täpselt nagu väike must kleit sobib igaks õhtuseks peoks, on pükskostüüm sellele suurepäraseks alternatiiviks. See on maskuliinse ja naiseliku stiili segamine äärmiselt seksikal viisil. Boonus – hästi istuv pükskostüüm teeb komplimendi igale kehatüübile.

Buklee-jakk

Coco Chanel muutis selle iga naise garderoobi absoluutseks alustalaks. Kanna seda samast kangast seeliku või hoopis teksadega – buklee-jakk muudab iga komplekti luksuslikumaks.

Trench-mantel

Tõeline šiki maitse sümbol, mida armastavad nii noored kui vanad, kurvikad ja peenikesed, konservatiivse ja hoopis julge stiiliga naised. See on mitmekülgne riietusese, olles samal ajal ka praktiline, glamuurne ja äge. Kanna seda teksadega või hoopis piduliku kleidiga, sa näed igal juhul suurepärane välja!

Kaamlikarva mantel

Mantel on esimene ja viimane riietusese, mida inimesed sinu seljas näevad, mistõttu õige mantli valimine on aega väärt. Klassikaline mantel on pikaajaline investeering. Valides kašmiirist tumebeeži variandi, teed igal juhul õigesti. See sobib kandmiseks nii päeval kui öösel, tööl ja nädalavahetustel.

Allikas: Harper's Bazaar