Värskes Catwalkis saavad sõna kolm naist, keda ühendab üks – kartmatud algused. Need on selleks seletamatuks miskiks, edu saladuseks, mis on neile vorminud nende unistuste tööd ja tegevused, lubanud kirglikult tegeleda hobidega ning nautida uute väljakutsete vastuvõtmisega kaasnevat rahuldustunnet ja tegutsemisele järgnevat paratamatut tunnustust ja tähelepanu. Nemad on naised, kes on otsustanud midagi alustada. Las ma tutvustan neid sulle.

Ajakirja persooniloos saab sõna Katrin Pihela. Nakatavalt positiivse energiaga üdini naiselik naine, kes on kaks korda aastas toimuva ilumessi peakorraldaja. Katrin kummutab glamuursena tunduda võiva ilumaailma müüdid ja tunnistab, et on tegelikkuses vägagi enesekriitiline: „Ma ei jää ühegi messiga kunagi lõpuni rahule. See paneb mind aastast aastasse enam pingutama, et jõuda veelgi parema tulemuseni. Mulle meeldib näha kõrvalt arengut, analüüsida muutusi ja nende mõju, saada uusi teadmisi.”

Mis saaks olla veel parem kui ühendada oma hobi tööga? Nii küsis oma loomingust rääkides Kersti Teenu – puidust disainkellade looja Tartust. Tartu kõrgema kunstikooli lõputööna valminud puidust käekellad on Kerstile toonud tuntuse, mis hoolimata olematust turundusest aina kasvab. Ka Eesti piiridest väljaspool.

Inspireeru ka Aili Natusest, kes on selle ajakirja soenguloo tõeline kangelanna. Aili, kelle leheküljel „Aili punupatsid ja soengud” on Facebookis juba üle 28 000 fänni, töötab tegelikult hoopis raamatupidajana, kuid tal on oma väljakujunenud klientuur, kelle peas ta oma nobedatel näppudel käia laseb. Kas usud, et leheküljel 26 olevad soengud valmisid vähem kui viie minutiga?

Muidugi tähendab september ka uue sügistalvise hooaja saabumist. Catwalkist leiad uudiseid nii Eesti kui ka maailmakuulsate moedisainerite tegemiste kohta, lisaks oleme koondanud kokku ilu- ja moenõuandeid, mida kohe enda heaks rakendada. Iga päev leiad põnevat moe- ja iluteemalist lugemist aga endiselt meie veebist www.catwalk.ee.

Head avastamist! Kirjuta meile aadressil info@catwalk.ee, kuidas Sulle uus ajakiri meeldib ja millest sooviksid Catwalkis veel lugeda.