Pane telefon kõrvale

Olümpiakulla võitnud Venemaa võimleja Nastia Liukin usub, et peaksid hommikuti telefonis olemisest hoiduma, et lubada endale segajatest vaba keskkond. Kujutle, kui palju parem sinu hommik võib olla, kui alustad seda, veetes aega oma pere või koduloomaga või täites oma mõtete ja ideedega päevikut. Viimane ongi ka Nastia lemmik hommikutegevus – selle asemel, et meile kontrollida ja neile paaniliselt vastata.

Rüüpa tervislikku jooki

Mitte miski ei ärata sind nii efektiivselt üles, kui üks suutäis õunaäädikat (sega see klaasitäie leige vee hulka). Just see on näitlejanna Hilary Duffi lemmik varahommikune rituaal. Lisaks aitab multifunktsionaalne ja tervist tugevdav eliksiir tasakaalustada veresuhkrut, ergutada tervislikku sooletegevust ning takistada seennakkuste levikut.

Tee voodi korda

Sinu emal võis olla õigus, kui ta palus sul igal hommikul oma voodi ära teha. See on esimene asi, mida näitlejanna Elaine Hendrix hommikuti teeb, sest tema sõnul sümboliseerib see eilsega lõpparve tegemist ja aitab alustada uut päeva värskelt. Lisaks aitab see muuta su magamistoa vähem kaootiliseks, mis juba alateadlikult rahustab meeli.

Saa oma vajalik kofeiiniannus hoopis smuutist

Mitte keegi ei taha alustada oma päeva pahuralt näljase või väsinuna. Sa saad tappa kaks kärbest ühe hoobiga, kui haarad kõigest ühe avokaado (olgu, ja lisaks ka veidi kohvi) ja teed neist kahest koostisosast endale hommikuse ülimalt nutika smuuti. Selle retsepti üheks suurimaks fänniks on kuulsuste treener Adam Rosante. Lõpuks ometi saavad nii Tiim Smuuti kui Tiim Kohv korraga ühes õnnelikus hommikujoogis kokku.

Proovi oil pulling'ut ehk kookosõliga suu loputamist pärast hammaste pesemist

Tervislikke looduslikke toiduaineid müüvate ja retsepte jagavate brändide Coconut Kitchen ja Nucifera üks asutajatest Meredith Baird jumaldab viimastel aastatel üha suuremat populaarsust kogunud kookosõliga suu loputamist. See aitab vabaneda suhu kogunenud bakteritest, hoida hambaid valgete ja igemeid tervetena. Mõned praktiseerijad ütlevad ka, et see aitab leevendada seedeprobleeme ja puhitustunnet. Kõige märgatavamaks kasuteguriks on aga puhas ja värske tunne.

Too ellu valgust

Üks esimestest asjadest, mida iluasjatundja ja endine Miss USA Olivia Culpo hommikuti teeb, on küünla süütamine. See toob tuppa õndsat valgust ning lõhnaküünaldel on ka aroomiteraapiline efekt. Ära unusta ainult küünalt enne kodust lahkumist kustuta.

Allikas: Well and Good