Rihanna

2. Täispunkte jagatakse ka Jennifer Lopezi Balmaini kleidile, mis maandub teisel kohal. Ka Lopezi kleiti kaunistavad kivid ja fookus on pandud suurele ristile, mis kaunistab kleidi esiosa. Tualeti suur ja suleline saba on paneb I-le glamuurse täpi.

Jennifer Lopez

3. Popstaar Katy Perry ilmus kohale hiiglasliku inglina, kes teeb silmad ette isegi Victoria`s Secreti moe-show inglitele. Versace kostüümi kaunistasid ülepõlvesaapad. Soengu oli Katy Perry jätnud lihtsaks - nii võimsad tiivad ei vaja ju enam midagi enamat, kui kergelt sasitud lühikesi juukseid. Veendu ise!

Katy Perry

4. Peol olid äärmiselt populaarsed ka kroonid. Kõige kuninglikumast küljest näitas end näitleja Blake Lively, kes kandis Versace moemajast tellitud tumepunast pitskleiti, millel oli imepärane korsetiosa. Näitleja otsustas oma komplekti kaunistada lihtsa, kuid üliefektse krooniga, mis oli asetatud haldjalikule soengule. Kleidiga sobis omakorda oivaliselt Blake`i punakas silmameik.

Blake Lively

5. Näitelja George Clooney glamuurne abikaasa Amal kandis Briti disaineri Richard Quinni kostüümi, kus olid ühendatud nii korsett, püksid kui ka pika slepiga lilleline seelikuosa. Amal Clooney`t kaunistasid Lorraine Schwartzi juveelid, mis mõjusid täiusliku kombinatsioonina. Richard Quinn võib maailmas ainsa moekunstnikuna minna ajalukku oma moe-show kõige väärikama külastajaga: nimelt otsustas tänavu Londoni moenädalat elus esimest korda külastada kuninganna Elizabeth II.

Amal Clooney, George Clooney

6. Mustas maani kleidis ilmutas end supermodell Cara Delevingne, kes kandis Diori kleiti ja krooni meenutavat peakatet, mis aitas naisel salapäraseks jääda. Meigikunstnik oli Cara otsaesise aga kuldseks toonitanud ja see kinkis naisele jumaliku sära.

Cara Delevingne, Adwoa Aboah

7. Supermodell Kendall Jenner ilmus punasele vaibale väljapeetud valges õlgupaljastavas jumpsuit'is. Tundub igav valik? Vaadake vaid Kendalli pükstesleppi! Kas midagi originaalsemat saab veel välja mõelda? Kostüümile andsid aktsenti õhulised valged kindad. Supermodelli kostüüm pärineb firmalt Off White.

Kendall Jenner

8. Kiita saab ka Kendall Jenneri skandaalne sotsiaalmeediastaarist õde Kim Kardashian, kes kandis figuuri kallistavat hõbeda ja kullaga miksitud kleiti, mida kaunistasid suured ristid. Loomulikult tõi kleit välja Kimi kõige tugevama küljed - tema seksika tagumiku ja suure rinnapartii. Kim Kardashiani kleit on Versace moemajast.

Kim Kardashian

9. Mustal on tuhandeid varjuneid. Seda tõestas supermodell Bella Hadid, keda kaunistas Chrome Hearts X Gareth Pugh tualett. Dramaatilise saabumise tagas must lateksist korsett ja must maani seelik, mida kaunistas omakorda oivaline pitsist slepp. Kostüümile lisasid aktsenti mustad nahkkindad.

Bella Hadid

10. Seal kus on kostüümidraamad, ei puudu mitte iial kunagine "Seksi ja linna" staar Sarah Jessica Parker. Sel korral kandis ta Dolce & Gabbana kostüümi ning peas oli naisel võimas ornament. Selleks, et kogu kostüümi veelgi rõhutada, olid naisel pikad juuksepikendused. Kuid mis juhtus ometi selle silmameigiga? Helesinine silmameik on küll mööda ja tõmbab täiuslikult koosluselt tähelepanu. Või teab Parkeri meigikunstnik midagi, mida meie ei tea?

Sarah Jessica Parker