Firma ISSA omanik Daniella Helayel kirjeldab, et tema jaoks oli kuninglik kihlumine üks täiesti tavaline hommik. Ta jalutas jooga tunnist oma stuudiosse ja äkitselt helistas tema sõbranna, kes rääkis õhinal, et tulevane printsess kandis just nende kleiti. "Meil polnud ISSA stuudios televiisorit ja siis polnud veel Instagrami. Kuid kell neli hakkasid meie telefonid helisema ja ajakirjanikud soovisid kommentaare."

Kadus moemaailmast

595 dollarit maksnud kleit müüdi 43 riigist vaid ühe päevaga läbi. Daniella Helayel kirjeldab, et toona oli tal palgal vaid 25 inimest ja firmas oli finantskriis. Kleit elas aga juba oma elu ja kõik netipoed ning kaubamajad, tegin aina lisatellimusi. Kuid kuninglikud fännid, kes kõik ostsid just seda sinist kleiti, polnud ainsad.

Disainer ei pugenud vaid tulevase Cambridge`i hertsoginna südamesse, vaid sai automaatselt ka selliste A-listi staaride nagu Scarlett Johanssoni, Keira Knightley, Jennifer Hudsoni ja Jennifer Lopezi lemmikuks. Paraku kadus ISSA koos selle loojaga Daniella Helayeliga õige pea moemaailamast.

Masendus ja hallid juuksed

Kõikjalt riikidest telliti ISSAlt kleite aina juurde, kuid paraku olid nad sel hetkel. kui Kate Middleton kleiti kandis, raskustes. "Pank mulle laenu ei andnud, tehas nõudis arvete tasumist ja lõpuks leidsin oma sõbranna Camilla Al-Fayed`i näol investori. Ta pakkus, et ostab firma ära 51% osalusega ja aasta 2011 juulis sai see teoks."

Alguses läks kõik kenasti, kuid juba aasta hiljem tekkisid pinged ja aastal 2013 lahkus Daniella Helayel iseenda loodud firmast. Kaks aastat hiljem leidis bränd ISSA oma otsa.

Daniella selgitab lahkumise tagamaid üsna dramaatiliselt: "Ma lahksuin, sest ma ei suutnud enam kannatada. Mul oli stress, juuksed läksid halliks ja hakkasid välja kukkuma. Ma olin täiesti läbi. Mul oli imeline äri, mille olin ise üles ehitanud... Kulus kaks aastat ja ma ei disainunud mitte kui midagi... See oli emotsionaalselt nii valus. Ma ei usu, et keegi üldse mõistis, kui väga ma kannatasin, sest mul oli alati usk, et mis ei tapa, teeb sind tugevamaks. Mind aitas jooga, ma reisisin Los Angelesest Aasiasse ja veetsin aega oma perekonna juures Brasiilias."

Teine tulek

Hea uudis on see, et pärast pikka mõtlemist ja inspiratsiooni kogumist on Daniella Helayel uus firma, mis kannab nime Dhela ja see pakub taaskord imelise disainiga kleite. See on justkui Daniella teine tulek ja pole kahtlust, et ta lööb läbi.

Iseasi, kas disainer oleks sel korral valmis, kui mõni kuninglik tema riideid kannab.

Näiteks 19.mail prints Harryga abielluv Meghan Markle on lühikese aja jooksul kandnud kuulsaks mitmeid nišifirmasid ja kõik need brändid on fännide poolt lagedaks ostetud. Muide, sinine kleit, mida tulevane hertsoginna aastal 2008 kandis, kannab tema auks nime Kate ja seda saab nüüd soetada vaid 99 naelaga.