2. Oled lõpetanud „Totaalne muutumine– kodu eri“ vaatamise, kuna su stressitase tõusis seda saadet vaadates lihtsalt liiga kõrgele... Ohkasid pidevalt „Oh, ma oleksin seda ju palju paremini suutnud!“

3. Sa lood salajasi Pinteresti board'e, mis inspireeriksid vaid sind – sest su jälgijad sõna otseses mõttes kopeerivad sind.

4. Sa oled tabanud end mõttelt, et kas sa meeldid oma sõpradele päriselt või nad on sõltuvuses asjadest, mis sa oled aidanud neile (näiteks poodeldes) välja valida. Mõtle selle peale järgmine kord, kui sõbrannaga kohvitamisest saab jälle tõsine šopingutuur.

5. Isegi su kass on kangaste suhtes ülivaliv. See pole su kujutlusvõime – ta ju nurrubki kašmiirist pontšo peal palju valjemini?!

6. Su kohvilaual on nii palju raamatuid, et kohvitasside jaoks ruumi justkui enam polegi. Aeg sorteerida raamatuid... või osta suurem laud.

7. Hilined tihti hommikul kodust väljumisega, kuna sul on vaja veel diivanikatet kohendada ja patju sopsutada... Sa tahad ju, et need sinu koju tulles ideaalsed välja näeksid!

8. Sa ei saa oma õele/vennale külla minna, kuna kardad, et sind tabab järjekordne tahan-seda-sohvat-ümber-paigutada-hoog. Need hood pole su õele/vennale kunagi meeldinud ja tüli ärahoidmise vaimus lepid kohtumise näiteks kohvikusse kokku.

9. Su kalender on täis planeeritud koduseid õhtusöögipidusid. Kahtlustad, et oma osa on kingitustel, mida sa oled võõrustajatele viinud. Seega, kas su tädipoja eks kutsus su oma sünnipäevale ikka sinu enda pärast või meeldis talle hullupööra see kristallvaas, mille talle eelmisel korral kinkisid?

10. Sul on mitu põnevat „hobi“. Üheks nendest on riiulid – ja sa panustad neisse kõvasti oma vaba aega. Nende korras hoidmine (loe: pidev ümberdisainimine) võtab tõepoolest oma aja...

Allikas: ELLEDecor.com