Lastes ma kehal vahelduseks puhata, saad tõeliselt oma mõtteid tuulutada. See mõjub sulle sama hästi kui intensiivne trenn, aga nüüd saavad ka su lihased puhata ja taastuda.

Su keskendumisvõime paraneb.

Eemaldades oma igapäevaelust kõik segavad faktorid, ei tundugi enam, et su ülesannete nimekiri on lõputu. Keskendumisvõime tõuseb ja kui otsustadki lõpuks taas tööle hakata, teed seda efektiivsemalt. Lisaks jaksad ka oma lähedasi rohkem kuulata ja neist hoolida.

Õpid iseennast paremini tundma.

Mõtle tagasi oma eelmisele lahkuminekule. Mäletad, kuidas kurb tuju ajaga kadus ja jõudsid perioodi, kus kasvasid inimesena tohutult? See oli nagu oleksid iseendaga esimest korda tutvunud ja sulle meeldis see. Kui veedad aega inimestest eemal, on sul võimalik iseennast tundma õppida ja teha neid asju, mida sa päriselt teha soovid. Nii võib nii mõndagi avastada.

Oled loovam.

Iseendaga aega veetes mõistad järjest paremini, kes sa oled ja mida sa elult tahad. Sinu meel saab vabalt ringi ekselda ja võtta vastu infot, mida muidu ehk tähelegi ei paneks. Muutes oma tegevusi, muudad ka oma mõtteviisi ja see lubab sul olla veel loovam.

See parandab su elu igast küljest.

Olgu, tõenäoliselt ei lahenda see kõiki su probleeme, aga üksi olles on sul parem neile lahendusi leida, sest sind ei sega üleliigne informatsioon. Ära veeda oma vabu hetki tele-, arvuti- või telefonikraani vaadates. Võta vähemalt tunnike jalutamiseks ja ümbruse nautimiseks. Lase mõtetel lennata sinna, kuhu nad tahavad.

Allikas: Elite Daily