Jume parandamine erinevate värvide abil põhineb soovimatute toonide ühtlustamisel vastastooniga. Roheline aitab võidelda punetuse ja katkiste kapillaaridega, sinine või lavendlikarva toon paistetusega, roosa või virsikutoon heledal nahal tumedate laikude, kahvatuse ja sinakate veresoontega, kollane kahvatusega oliivikarva näotoonil ning oranž või punane tumedate laikudega tumedapoolsemal nahal.

Loomuliku tulemuse saavutamine võib alguses olla keeruline, aga veidi proovimist-katsetamist ja garanteerime, et jääd rahule.

1. Iluvigade neutraliseerimine pole kõigile. Kui oled rahul tulemusega, mida oma meigitoodetega täna saavutad, pole sul vaja selle kõigega katsetama hakata. Erinevate värvitoonidega “mängimine” on just neile, kes pole siiani leidnud lahendust oma nahatooni ühtlustamiseks.

2. Suhtu värvitoonidesse kui peitepulga ja jumestuskreemi assistentidesse. Näiteks, kui sulle teevad muret tumedad silmaalused, aitab õiget värvi korrektuurkreem väiksema koguse tootega iluvigu parandada ilma, et peaksid paksu kihti peitekreemi nahale kandma. Ja me ei tea kedagi, kellele meeldiks näol maskina tunduvat meigikihti kanda.

3. Võta oma loomulikust jumest maksimum. Korrektuurkreemid on suurepärased punetuse või veresoonte peitmiseks ning jume parandamiseks. Kindlasti ära kasuta neid jumestuskreemi asemel.

4. Võta rahulikult. Ära kanna kohe paksu kihti värvi iluvigadele, vaid ühtlusta samm-sammult. Nii jääb lõpptulemus loomulikum.

5. Jälgi reegleid vastavalt oma nahatoonile. Heledal nahatoonil tumedate laikude peitmiseks sobib kollakas, virsikukarva või lillakas kreem, sest just need toonid aitavad hoida ära hallikat nahatooni. Tumedama naha puhul kasuta esmalt erksat oranži või punast tooni, millele kanna peale neturaalse värvitooniga või kollaka varjundiga peitekreemi.

6. Kanna peitekreem korrektuurkreemiga kaetud ala peale näpu või pintsliga õrnalt patsutades, et tehtud tööd mitte hävitada.

Allikas: Fashionista