2. Kaotad kõik. Ja siis võid ka võita… Kui su lõpukollektsiooni esitluse aeg hakkab lähenema, kaotad mõistuse, sõbrad ja mitmeid kilosid (saad need pärast pidu ja lõpetamist kõik tagasi).

3. Lõputu portfoolio koostamine. Asu esimesest päevast alates koostama oma isiklikku portfooliot. Keegi ei sunni sind seda tegema, aga targad inimesed teevad seda ikkagi.

4. Pidev ideekonkurss. Kommertsmood pole halb asi. Ära mõtle, et su looming peab olema hullumeelne, et kellelegi silma jääda.

5. Head suhted on olulised. Sinu õppejõud ei tea tegelikult kõike, aga neile meele järgi olemine võib kasuks tulla...

6. Reaalsus võib olla karm. Alguses arvavad kõik, et neist saabki järgmine Alexander McQueen. Kursuse lõpuks on 96% su kaasõpilastest õnnelikud, kui saavad mõne keskmise disaineri juurde tööle...

7. Sa täidadki oma unistusi. Koolis käimine on ühtäkki lõbus. Sa oled sellest terve elu unistanud ja nüüd on see reaalsus. Uskumatu!

8. Töö, töö, töö. Sa pead palju praktikal käima, et üldse keegi sind päriselt tööle palkaks. Õpinguid alustades on paljud su kursakaaslased juba kindlasti kellegi heaks töötanud.

9. Õpid kõike ja kohe. Sa ei oska joonistada? Viimane aeg selgeks õppida!

10. Sul on raske ja pead pingutama. See pole lihtne. Pead palju vaeva nägema, su ego saab pidevalt haavata ja su looming pole kunagi päris see, mis lootsid… Aga see kõik on seda väärt!