Näiteks Hiinas on karvaste kaenlaaluste trend suuri laineid löömas ning see on läinud isegi nii kaugele, et seal korraldatakse naistele karvaste kaenlaaukude võistlust. Väljaande New York Times väitel ärgitatakse hiinlaste populaarses sotsiaalmeediakanalis Weibo toimuva võistluse raames naisi oma raseerimata kaenlaalustest pilte jagama ning "kõige parema kaenlaauguga" naine pärjatakse kentsakate kingitustega nagu vibraator ja kondoomid. Võistluse vastu on huvi tundnud juba üle miljoni vaataja.

Ka mõningad staarid on karvaste kaenlaaluste teemal aktiivselt sõna võtnud. Näiteks on näitleja ja populaarse teleseriaali Girls looja Lena Dunham oma selle suve eesmärgiks seadnud just kaenlakarvade kasvatamise:


Allikas: Instagram

Lisaks Lenale on karvaste kaenlaaluste kasvatajatega liitunud ka alati mässumeelne Miley Cyrus, kes ei karda raseerimata kaenlaaukudega ka avalikkuse ette astuda:


Foto: REUTERS/Aaron Josefczyk

Kõige värskem karvaste kaenlaaluste paljastaja on aga samuti teleseriaali Girls näitleja, täpsemalt Londonist pärit Jemima Kirke. Jemima olevat Lena Dunhami sõnul "juba mitu kuud oma karvaste kaenlaalustega uhkeldanud" ning astus ühes nendega möödunud nädalal ka CFDA gala punasele vaibale:


Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Mida sellest kõigest arvata, otsustab igaüks ise, kuid Catwalk igatahes kahtleb, kas sellest päris ülemaailmne massitrend saab.

Anna meile teada, kuidas sina naiste karvastesse kaenlaalustesse suhtud ning kas oled naisõiguslastega päri, et see kõik on võrdõiguslikkusega seotud!