Adele rangluudeni ulatuv juuksepikkus sobib ümara näokujuga ideaalselt – kuna ümara näo puhul on näo fookuseks põskede piirkonna raskus, siis see juuksepikkus pehmendab visuaalselt põskede piirkonda, viies tähelepanu allapoole. Jälgi ainult, et juuste allosas on liikuvuse ja pehme tekstuuri huvides mõned pehmed järgud.

Ginnifer Goodwin – kelmikas poisipea

Unistad poisipeast, kuid pikad juuksed tunduvad siiski turvalisema valikuna? Lühikeste juustega saad oma ilusa näokuju eriti esile tuua – inspireeru Ginnifer Goodwini tukaga poisipeast! Jälgi siiski, et juuksur kõrvade juurest juukseid liiga lühikeseks ei lõikaks (tulemus võib jääda liiga maskuliinne) ja viimistle soengut sõrmede abil (väldid üleliigselt ranget look'i).

Õlgadest veidi pikemad järgulised juuksed ja külje peal, veidi diagonaalselt asetsev seitel loovad põnevaid nurki ja illusiooni kitsamast näost. Kui sul on lühem tukaosa, siis kasvata see välja ja kujunda ümber järkudeks nii, et kõige pikem tukaosa ulataks pikkuselt ülahuuleni – nii langeb see kaunilt sinu põsesarnadele.

Näitlejanna ülipikk juuksepikkus pikendab visuaalselt ka tema näokuju, ent ometi on ka selle juukselõikuse puhul oluline roll järku lõigatud juustel – kui tukaosast on seda tugevalt märgata, siis tegelikult on “nähtamatud” järgud ka kogu juuksepikkuses. Ainult nii näevad need välja kohevad ja tihedad, ent tundudes siiski ühepikkused. Ära unusta oma pikki juukseid regulaarselt juuksemaskiga toita.


Allikas: Allure
Fotod: Scanpix