Alfa

Kui asi puudutab milleski võistlemist, ei anna Alfa tüdruk kergesti alla. Nii oma töö- kui eraelus on ta valmis (ega näe selles mingisugust probleemi) oma konkurendid alistama, et ta väljuks igast olukorrast võitjana. Jah, ta võib aeg-ajalt olla egoistlik, kuid ta teab, mida tahab. Ta läheb ja võtab selle.
Selline võimekas ja motiveeritud naine kannab ideaalselt välja punakaspruune toone ning võib soengule veelgi enam sügavust anda õrnade punakate triipudega.

Uskuja

See tüdruk on oma kamba juht. Ta on sajaprotsendiliselt pühendunud trendide seadmisele ja uute ideede avastamisele koos oma sõpruskonnaga – eriti siis, kui asi puudutab moodi ja ilu.
Tema elava loomusega läheb ideaalselt kokku julgelt särav kombinatsioon blondist ja virsikutoonist (tuntud ka kui blorange-toon). Temast saab uue hooaja moesuundade ettenäitaja ja juba eos on teada, et meist nii mõnigi astub tema jälgedes.

Bambi

Nii oma karjääri- kui ka sõpruskonnaalaselt on sel tüdrukul elule uskumatult positiivne väljavaade. Ta on alati valmis julge pealehakkamisega uusi võimalusi avastama.
Ta on see sõpruskonna liige, kellele võid alati kindel olla, et ta tõstab ka kõige kohutavamal päeval sinu tuju – temaga tulevad alati kaasa rõõm ja soojus.
Peaaegu miski ei suuda selle tüdruku tuju rikkuda ja just see muudab ta niivõrd eriliseks. Temasugusele säravale hingele sobib imehästi hele meekarva juuksevärv kergete plaatinablondide triipudega (või ka täielikult valged juuksed).

Ellujääja

Kuigi oma isiksusetüübi tõttu võib ta olla lähedane sõber Alfaga, ei ole tema puhul kindlasti tegemist spontaanse inimesega. Mõned Ellujääjad võivad olla kergelt salakavalad, kuid nii karjääri kui armastuse osas ei võta nad kuigi kergelt riske.
Tema peaks kindlasti jääma millegi klassikalise juurde, näiteks tume šokolaadipruun. See on tema jaoks julge muutus, aga mitte liiga dramaatiline.

Sõdur

Sõduril on potentsiaali õitseda nii töös kui sõpruskonnas, kuid kui jõuab kätte aeg hakata tippu ronima, hoiab ta end tavaliselt tagasi. Selle, millest tal on pealehakkamise osas puudus, oskab ta teadlikult tagasi teha meeskonnamängijana. Ta saab selle, mida ta tahab, edukalt ja ausalt.
See tüdruk ei peaks endale piire seadma, kui asi puudutab juuste värvimist. Samas ei peaks ta otsustama ka värvi kasuks, milles ta end ebamugavalt tunneb.
Talle sobivad kui valatult roosakad toonid. Roosad juuksed on julge, kuid mitte liigselt hullumeelne valik.

Pragmaatik

Pragmaatik on sarnane Uskujaga, kuid tal on oma eesmärkide saavutamiseks veidi teised võtted. Näiteks on tema tuntud oma ülima analüütilisuse poolest. Ta on loogika kuninganna ja küsib alati küsimusi, mis nõuavad konkreetseid vastuseid.
Pragmaatik hindab kõrgelt oma partnereid ja on sõber nendega, kes on temaga sajaprotsendiliselt avatud, rumalusi ta ei talu.
See mõistlik naine peaks värvima oma juuksed tuhkpruuniks. Sellest õhkab teadlikkust ja arukust.

Naturaalne

Naturaalse tüdruku tagasihoidlik eluviis näitab, et tema sisemine ilu on võrreldamatu. Ta on edu saavutamise teekonnal kindlameelne ning ta on ka uskumatult andekas. See muudab ta tööalaselt ülimalt oskuslikuks. Ta oskab elus ideaalselt saavutada tasakaalu ning hindab seda kõrgelt.
Just nagu tema isiksus soovitab, sobib temale kõige enam naturaalselt hele juuksetoon. Ometi on see oma lihtsuses silmatorkav ja kaunis ning defineerib just tema igapäevast eluviisi.

Ketser

Tema on iga sõpruskonna metsik hing. Samal ajal, kui mõned neist on loomingulised unistajad, on teised vägagi otsusekindlad ega lase kellelgi endale öelda, mida nad tegema peaksid. Nende jaoks on reeglite järgi mängimine ennekuulmatu. Ketser on elava loomuga ja toob oma unikaalse maailmavaate igasse projekti, millega ta seotud on. Ükskõik, kas see on tööalane ülesanne või lõbus plaan sõbrannadega.
See dünaamiline tüdruk peaks oma juuksed värvima julget juveelitooni või trendikalt pastelseks, sest just näiteks helelillad toonid või erksad pastelsed värvid õhkavad energiat, mida Ketser endaga alati kaasa toob.

Rügaja

Mis puudutab peret ja sõpru, hoiab Rügaja neid alati pjedestaalil. Tegemist on perekeskse inimesega, kes armastab ka oma sõpru rohkem kui sõnadega kirjeldada saaks. Mis puudutab tööd, siis Rügaja jaoks on see hädavajalik, toetamaks ka oma lähedasi. Ta ei pruugi soovidagi oma karjääris tippu jõuda, kuid tal on kindlasti suur süda ja ta on äärmiselt töökas.
See suure südamega naine võiks värvida oma juuksed mõnda sooja tooni, näiteks ombré-stiilis tumepruuniks.

Allikas: Elite Daily