Eksivad need, kes arvavad, et heledad soojad toonid peaksid kuuluma vaid suvisesse aega. Vastupidi, soojad toonid sobivad suurepäraselt ka külmal ajal kandmiseks! Väike suveigatsus ei tee ka talvel paha…


Foto: Scanpix

Kendall Jenner - kange espresso

Kuigi trendid soosivad kõikvõimalikke ombré-trende ja värvide segusid, on ühtlasel sügaval toonil värvitrendide virvarris alati oma koht. Sügav toon peegeldab suurepäraset valgust, muutes juuksed läikivamaks. Ja selle vastu pole küll ühelgi brünetil midagi, eks?


Foto: Vida Press

Jennifer Lawrence - jäine blond

Kui oled blond, kaalu just sellist uut tooni! Perfektselt jäise tulemuse jaoks pöördu aga kindlasti professionaali poole – pole midagi hullemat kodusest kollakast katsetusest! Nii säästad ka oma juukseid...


Foto: Vida Press

Jasmine Tookes - pehme naarits

Kõik, mis seostub naaritsaga (muidugi vale-, mitte päris karusnahaga!), on praegu ülikuum: väikesed kasukad, lauvärvid, kunstripsmed… Nüüd on kord ka juuste käes! Palu juuksuril teha ka mõned heledamad salgud, mis peegeldavad valgust ja annavad juustele “sügavust”. Nii tundub neid ka visuaalselt palju rohkem!


Foto: Scanpix

Lily Collins - trendikas marsala

Veidi heledam või tumedam – see on juba sinu otsustada! Veinipunase kõik varjundid on praegu kahtlemata ühed kõige populaarsemad toonid nii juukse- kui ka rõivatrendide seas. Pea oma juuksuriga sobivaima tooni osas nõu!


Foto: Vida Press

Emma Stone - vürtsikas ingver

Emma Stone'i juuksevärv on sügis-talve lemmiktoon ja seda olulisel põhjusel – vürtsikas toon annab näole “sooja” raami. Samuti on see pehme tasakaal pruunide ja blondide toonide vahel – ideaalne ka siis, kui sa ei suuda otsustada, kas soovid olla blond või brünett. Stiilivihje: kui sul on sellist värvi juuksed, soeta endale mõned valged kampsunid.


Foto: Scanpix

Eva Longoria - bronde

Pruun ja blond üheskoos võivad olla väga naiselikud! Tumedam toon annab juustele sügavuse, heledam aga loob visuaalselt mulje, et juukseid on rohkem – koos toimivad need igatahes väga hästi.


Foto: Vida Press

Allison Williams - vürtsikas kaneel

Kaneelisaiad, tee, vürtsikad toidud… Kaneel on igas köögis vähemalt talvisel ajal asendamatu maitseaine! Saa sellest vürtsist inspiratsiooni ka oma välimuse jaoks! Lisa kaneelitoonile tumedust ja tulemuseks on tõeliselt rikkalik juuksevärvitoon. Me ei pane pahaks, kui tahad seda värvi juukseid ka kevadpäikese käes kanda!


Foto: Scanpix

Allikas: Allure