Aldo Järvsoo tutvustab, et tema kollektsioon on inspireeritud ürituse nimest, milleks oli After Dark Couture. Tema loodud kleidid on väga pidulikud, valdavalt musta värvi. Samas kasutab ta mustreid, mis inspireeritud couture'i kodumaast väga kaugel olevast Aafrikast.

Ketlin Bachmann jätkab, et tema looming on üsna tema nägu ega erine palju sellest, mida ta tavaliselt teeb – see kollektsioon on klassikaline tema käekirja jätk. On see hea või halb, jätab ta vaataja otsustada.

Riina Põldroos ütleb, et tema kollektsioon on inspireeritud mereteemast, suur rõhk on erinevatel sinistel toonidel. Ühe kollektsiooni iseloomustava märksõnana toob ta välja merelise geomeetria, mida esindavad triibud ja volangid.

Miks valiti moe-show lokatsiooniks Lennusadam? Ketlin Bachmann räägib, et on sellest juba ammu mõelnud, kuna koht võimaldab luua Eesti ühe kõige pikema catwalk'i ning võimaluse avanedes ei tahtnud ta seda kasutamata jätta. Aldo Järvsoo lisab, et kuna Lennusadamas on hetkel avatud ka mereteemalise moe näitus, kus ka Embassy of Fashioni kleidid on esindatud, siis ollakse selle majaga eriti seotud. Ta soovitab kõigil, kes ka moeetendusele ei jõudnud, kindlasti näitust külastada.

Lõppenud moenädala üllatajatest rääkides toovad kõik moekunstnikud välja "Eesti Mood 100" moeetenduse.

Aldo Järvsoo kiidab ka Taavi Turki etendust ning "Ivo Nikkolo since 1994" kollektsiooni. Ta mainnib, et Ivo Nikkolole omast twist'iga klassikat ei oska teha Eesti moetegijatest peale Ivo Nikkolo mitte keegi.