„Kui vaid mõni aasta tagasi oli aktuaalne sile soeng, siis nüüd on märksõnadeks „tekstuur” ja „kohevus”. Päevaseks ajaks sobib suurte lokkidega soeng, mille saab õhtul kerget kuivšampooni lisades lihtsalt kohevamaks seada,” ütleb tippjuuksur Igor Zaharov. Pese juuksed, föönita ning keera lokitangide või juuksesirgendajatega suured lokid. Viimistle.

Päevameik: Särav huulemeik lööb näo särama

Diori jumestaja Lenne-Ly Sepp soovitab päevameigis rõhutada huuli. „Et värv püsiks terve päeva, kasuta kindlasti ka huulepliiatsit – täida sellega kogu huulepind. Seejärel kanna peale huulepulk, vajuta huuled salvrätikusse ning kanna peale veel üks kiht. Sellist tehnikat kasutades püsib värv kauem peal ja peab vastu kerge lõunasöögigi,” soovitab jumestuskunstnik.

Kui sa ei soovi huuli rõhutada, kasuta efektlainereid, mida saad kasutada nii lauvärvi kui ka lainerina. Tõmba ripsmepiirile lainerijoon (hõbedane, kuldne, lilla või hoopis hall), värvi ripsmed, kasuta highlighter’it ja lisa huuleläiget. Päevase meigi „võluriks” peab jumestaja aga roosat põsepuna. „See lööb särama isegi kõige väsinuma ilme. Tõeline imetoode!” kiidab Lenne-Ly.

Õhtusoeng: Moodne klassika

„See on klassikalise ülespandud soengu moodne interpretatsioon – ka siin on tähtis tekstuur. Võta juukseid salkhaaval ja kinnita juuksenõelte abil üles. Tulemus on elegantne, ent väga trendikas,” iseloomustab Igor soengut, mille saab päevasest soengust edasi õhtuks sobivaks seada.

Õhtumeik: Lisa meigile sügavust

Kui päevasel ajal püüavad pilku erksad huuled või trendikas värviline lainerijoon, siis õhtumeigis soovitab jumestaja lisada sügavust ja dramaatikat. „Tõmba lainerijoon pikemaks, lisa silma sisenurka kullasära, vali huulepulgatoon riietuse järgi – väga trendikas on näiteks sügav veinipunane, lisaks on saabuva hooaja märksõna „matt huulepulk”. Ära unusta ka küüsi lakkida,” soovitab Lenne-Ly. Kindlasti tasub just õhtumeigi puhul kasutada kontuurimist – kombineeri selleks julgelt päeval kasutatud põsepuna ja näiteks päikesepuudrit.

Päeva- ja õhtusoengute puhul kasutati EIMI juuksehooldustooteid. Päevasoeng: Juuksur kandis rätikukuivadele juuksejuurtele Root Shooti soenguvahtu (18 €). Enne föönitamist kasutati Thermal Image’i kuumakaitsespreid (14 €). Kuivadele juustele kanti Flowing Formi soengukreemi (16 €), tulemus viimistleti juukselakiga Stay Styled (17 €). Õhtusoeng: Juuksejuurte tõstmiseks kasutati Dry Me kuivšampooni (15 €). Soeng fikseeriti Stay Essenciali kerge modelleerimislakiga (17 €) ja läiget lisati läikespreiga Glam Mist (22,50 €).

Nii päeva- kui ka õhtumeigi tegemisel kasutati Diori jumestusvahendeid. Mõlema meigi staarid on huulepulgad Diorific (40,17 €). Silmameigi tegemisel kasutati lauvärvipaletti 5 Couleurs State of Gold (60 €). Ära unusta õhtul välja minnes küüsi lakkida – kanna neile huulepulgaga samas toonis lakki Diorific, toon 991 Mystére (26,95 €).

Fotod: Madis Veltman
Juuksur: Igor Zahharov / EIMI / Make Your I.D
Jumestaja: Lenne-Ly Sepp / Dior
Modell: Alina
Täname: Make Your I.D Viimsi salong