Need on ilmselt praegu maailma kõige lahedamad Adidase dressid üldse! Püksid sobivad nii jahedamal õhtul sörkjooksule minekuks, pärast jooksuvõistlust jalga tõmbamiseks kui ka lihtsalt metsas jalutamiseks. Oluline märksõna nende dresside juures on muidugi mugavus.

Sporditooted

Rademar, Adidase dressipüksid ZNE Road Pant (99,95 €) ja Adidase pusa ZNE Road Hood (139,95 €)

Veekindel kott vihmasteks ilmadeks

Eestimaa ilm on üllatusterohke ja kunagi ei või teada, mil satud matkateel vihma kätte. Või oled hoopiski paadimatkale minemas? Hoia oma asjad ja varuriided kuivana üliägedas veekindlas kotis.

Sportland, Adidase Stella McCartney veekindel seljakott (149,95 €)

Mugav ja praktiline jooksusärk

Oma kogemusest julgen öelda, et Nike'i jooksusärgid on kõige mugavamad ja praktilisemad ning nende kaunist välimusest ei saa muidugi ka ümber vaadata.

Nike'i esinduskauplus, jooksusärk (84,95 €)

Jalutuskäigule värskes õhus

Klassika on alati moes. Need multifunktsionaalsed ja eriti mugavad Puma tennised sobivad jalga nii jalutuskäigule Kadrioru pargis kui ka igapäevase outfit’i juurde.

Sports Direct, Puma naiste vabaajajalatsid (40 €)

Kvaliteetne matkasaabas Viru rappa ja kasvõi Kilimanjarole

Iga matkaja teab, et mugavuse tagavad ennekõike korralikud jalanõud. Ükskõik, kas on plaanis veeta päev rabas või nädal Kilimanjarot vallutades, on oluline, et matkasaabas peaks vastu erinevatele ilmaoludele ning oleks mugav ja kerge jalale. Eriti tore, et turule on tulnud ilusa välimusega matkasaapad, nagu just see MATKaSPORTis leiduv mudel.

MATKaSPORT, La Sportiva matkajalanõud Core High GTX Ice blue (199 €)

Kõik tooted on valitud Ülemiste keskuse laia valikuga spordi- ja matkapoodidest. Vaata, milliseid poode keskusest leiab, siit.

Jaga
Kommentaarid