Viru Keskuse River Islandi kaupluse lasteosakonda jõuab müügile taskukohane ja moekas valik nii moeteadlikele teismelistele kui ka väikestele beebidele. River Islandi lastekollektsiooni disainimeeskond on loonud kollektsiooni kolmele vanuserühmale – “Mini Meˮ kollektsioonist leiab ohtralt armsaid ja praktilisi rõivaid 0−3aastastele lastele, teismelistele mõeldud kollektsioonis “Teenˮ on rõivad vanusele 13+. Samuti on saadaval vahepealsele vanusele mõeldud stiilne ja omanäoline valik nii poistele kui ka tüdrukutele.

Kaupluse avamise ajaks jõuab Viru Keskuse River Islandisse kaubamärgi uus kevadine lastekollektsioon, mis kogunud inspiratsiooni nii lilleõitest, linnadžunglist kui ka moekatest viiekümnendatest. Kollektsiooni iseloomustavad heatujuline värvipalett, silmapaistvad mustrid ning kvaliteetsed ja kerged kangad. Samuti leiab lastekollektsioonist hooaja trende peegeldavaid moeesemeid, mis on saanud innustust ei mujalt kui River Islandi täiskasvanute kollektsioonist.

River Islandi lasteosakonna avamise päeval ootavad nii väikeseid kui suuri külalisi kaupluses meeleolukad ja magusad üllatused. Külastajaid tervitab lauljatar Liis Lemsalu.

Lasteosakond avatakse Viru Keskuse River Islandi kaupluses laupäeval, 21. veebruaril kell 11.00.