Meistriklassid on jagatud kaheks: ärile ja blogijatele. Esimesel päeval viiakse see läbi ettevõtete esindajatele ja PR-spetsialistidele. Muuhulgas käsitletakse, miks peaks äri blogidesse suunduma, kuidas blogijatega koostööd teha, millised on uued suundumused Instagramis ja Youtubes. Teisel päeval osalevad vestlusringis blogijad, et rääkida brändide ja blogijate koostöövormidest, aga ka teemadest nagu uued blogiplatvormid ja nende eelised, kuidas blogipidamisega raha teenida, tuuakse blogisfääri parimaid reklaaminäiteid jne.

Meistriklassil teevad ettekandeid Tanja Ivanova ja Irina Nikolajeva. Esimene neist on Hello, Blogger!-i asutaja ja juht, moe- ja elustiiliblogija, kes muuhulgas on ka Peterburi suurima kaubanduskompleksi ТЦ «Галерея» ametlik blogija ja hinnatud kaasautor erinevates ajakirjades. Irina Nikolajeva on Hello, Blogger!-i peatoimetaja, pulmaportaali www.onewed.ru peatoimetaja ja ajakirjanik.

Meistriklasside seminari organiseerijaks on meediaplatvorm Hello, Blogger! (www.helloblogger.ru), mis on innovatiivne projekt blogijatele ja kommunikatsiooniagentuur, mis spetsialiseerub kaupade ja teenuste edendamisele blogisfääris. Agentuuri edulugude seas on blogituurid, individuaalselt väljatöötatud reklaamikampaaniad, blogisfääri-sisesed konkursid ja erinevad koostööd Instagramis. Agentuuri klientideks on rahvusvahelised brändid Lindex ja Love Republic, moenädal Mersedes Benz Fashion Week ja muuseum Ermitaaž.

Workshop viiakse läbi vene keeles, kuid on eestikeelse järeltõlkega.

Uuri ettevõtmise kohta lähemalt SIIT.