Harbinis 12.-16. jaanuaril toimunud moenädalal astus REBELLIONAIRES lavale kaks korda suuremas kooseisus kui Tallinnas. Moenädala raames toimunud konverentsil "2018 world designers conference" esines Xenia Joost loenguga teemal: ”Consumer of tomorrow: illustrated by the example of REBELLIONAIRES” ehk tuleviku tarbimiskäitumine REBELLIONAIRESi näitel.

Noortele ja noortemeelsetele mõeldud Eesti esimene agender rõivabränd on inspireeritud tänapäeva siltideta ühiskonnast, kus tüdrukud võivad olla rallisõitjad ning poisid kanda roosat. Bränd ise on tugeva tänavastiili suunitlusega ning fookuses on riided, milles aktiivsed noored tunnevad ennast iseendana ja mugavalt. Bränd on saanud väga postiivset tagasisidet nii kodumaal kui ka Aasias.

Xenia Joost on töötanud Montoni kui ka Ivo Nikkolo disainimeeskonnas ning olnud tundengina Londonis Vivienne Westwoodi juures praktikal. Aastal 2013 avas Xenia omanimelise ateljee ning 2014 läks koos abikaasa ja kahe tütrega Vietnamisse, Hoi An’i, kus oli peadisainer sealses brändis ÔCHÊ. Alates 2017. aastast on Xenia Joost kodumaal ja on peadisainer REBELLIONAIRESis.