Mimi kevadsuvine kollektsioon, mis TFW raames esitlusele tuleb, on praktiline ja mugav, kuid väikese kiiksuga. Läbivateks toonideks on sel hooajal pastelsed ja murtud hallika alatooniga värvid, mustritest domineerivad aga triibud, tähed ning geomeetria, mis on brändi rõivaid iseloomustanud juba viimased viis aastat. Uue kollektsiooni kangaid iseloomustab õhulisus ja kergus ehk märksõnad, mis annavad edasi tõelist kevadsuvist emotsiooni, pakkudes samal ajal ka liikumisvabadust ning rõõmu.

Mimi Disain

Mimi Disain sai alguse viis aastat tagasi, kui kaks noort ema Irene Heidmets ja Merilin Neering tõdesid, et kaubandusest on ägedaid lasteriideid pea võimatu leida. Keeruline oli nende sõnul saada just poisteriided, mis oleks piisavalt isikupärased. Esimesed katsetused sai brändi loojatel tehtud taaskasutuse põhimõttel - selleks kasutati isade triiksärke, millest loodi jumpsuite ning mis kiiresti ka populaarsust kogusid. Kuna nõudlus Mimi lasteriiete järele üha paisus, siis kasvas algselt ise välja mõeldud, lõigatud ja kodus õmmeldud üksikesemete loomisest täiskohaga töö ning valikusse lisandusid kiiresti ka tüdrukute kleidid ja pluusid ning poiste püksid. Täna valmistav Mimi Disain väikeseeriatena nii poiste kui tüdrukute rõivaid, alustades beebidest ja lõpetades teismelistega. Valikus on poiste ja tüdrukute jumpsuitid, bodid, pluusid, püksid, dressid, joped, mantlid, mütsid ning sallid, samuti ka tüdrukute kleidid, seelikud ja tuunikad. Aeg-ajalt rõõmustavad brändi loojad ka täiskasvanud naisi, luues neile nii kleite kui ka mantleid, et emad saaksid olla sama ilusad kui tütred.

Mimi Disain

Mimi Disain kasutab võimalikult palju just naturaalsest materjalist kangaid ning võimalusel ka orgaanilist kangast. Brändi eesmärgiks on pakkuda täiskasvanute moest inspireeritud lasteriideid, mis on kvaliteetsed ning mida on mugav kanda. Kõik Mimi riided on disainitud ja valmistatud Eestis.

Mimi Disain astub Tallinn Fashion Weeki lavale laupäeval, 24. märtsil kell 16.00. Lisaks Mimile jõuavad TFW viimasel ehk spetsiaalselt lastemoele suunatud päeval lavale ka Dadamora, Bebe Organic, Amiki, Vilve Unt, Klikkklakk ning Kalamaja Printsess. TFW piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebis.