Rõõmsailmelised rõivad on mõeldud ilusatele, julgetele, särtsakatele ja naiselikult edevatele naistele.
Rõivaste kaasautor Aiki Tiisler kommenteerib idee sündi: „Fitnesspisik sai minusse süstitud, kui osalesin projektis Fitmodell Eesti 2017. Seal tekkis ka vajadus ja mõte luua midagi erksat ja rõõmsat, mis sobiks hästi fitness-spordiga tegelevatele ilusatele neidudele. Nii pöördusingi Periti poole ning koostöös sündis kollektsioon, mis on tulvil särtsu, glamuuri ja julgust – täpselt nagu naised, kes sellist riietust spordisaalis või vabal ajal kanda võiksid.“

Perit Muuga lisab: "Selletaoline koostöö oli minu jaoks esmakordne. Olen küll varem disaininud sportlikke rõivaid klientidele eratellimustena, aga terve väikese kollektsioonina siiski mitte. Aikil oli aga vahva idee ja muidugi läksin sellega kohe kaasa. Terviku loomisel lähtusin eelkõige kliendi soovidest ja ideedest. Kindlasti olen ka edaspidi uutele ühisprojektidele rõõmuga avatud."

Huvi korral võib pöörduda AIKIS Stuudiokohviku või Perit Muuga poole. Rõivaid on võimalik proovida AIKIS Stuudiokohvikus, Zelluloosi kvartalis, aadressil Tartu mnt. 80 K, Tallinnas. Hetkel tuleks soovist eelnevalt märku anda, kuid peagi avab tervislikku ja täisväärtuslikku toitu pakkuv kohvik uksed ka igapäevastele külastajatele.
Vaata lisa siit ja siit.