Esimese osa moodustab mustvalges värvigammas igapäevaklassika, kus peategelasteks on valged särgid, särkkleidid ja kostüümid, mille šikk joon põimub detailide rõhutamise oskusega.

Kollektsiooni teine osa ühendab trendikad pastelltoonid ja erinevad beeži varjundid ning Oksana Tanditi signatuurina tuntud kokteilikleidid ja kombinesoonid. Näeme Safari stiili, aga ka villakangast ja Sophie Hallette’i pitsist klassikalisi pintsakuid ja smokinguid.

Kolmanda osana kuuluvad kollektsiooni punakuldsetes toonides korsettkleidid, mis mõeldud vastuvõttudeks ja galaõhtutele.

Erinevad osad sulandab harmooniliseks tervikuks filigraanne kõrberoosist inspireeritud detail. Käsitööna valminud kollektsiooni iseloomustavad asümmeetrilised lõiked, selged siluetid, luksuslikud materjalid ning rõhutatud detailid - aplikatsioonid, plisseer, siidist narmad, läbipaistvad ehispaelad kombineeritult ketiga ja muud.

Kollektsioonist inspireeritud Birgit Skolimowski ehtesari on disaineri sõnul naiselikult enesekindel ja väljapeetud, jäädes siiski mänguliseks. Materjalidest on ühendatud hõbe ja kumm, näeme kevadisi murtud toone ja klassikalist värvigammat, mida omakorda rõhutab trendikas asümmeetria.

Modellide jumestuse tegi MaxFactor by Katrin Sangla, soengud seadsid Lanza & Tamara Korjagina, jalanõud sobitas rõivaste juurde Uncle Paul ning moeetendusel aitas teoks saada Stiilikanal.