Kui sa aga ei soovi juuksurit tihti külastada, peaksid alati põhjalikult mõtlema, kas on siiski hea mõte värvida juuksed mõnda teistsugust tooni kui kaks tooni heledamaks või tumedamaks kui sinu loomulik juuksevärv? Loe edasi ja saa teada tervelt 10 juuksevärvitooni, mis vajavad vaid minimaalset värskendust tunduvalt harvemini kui kord kuus. Jah, neid toone valides võid juuksurit külastada ka 3-4 kuu järel. Ausalt!

Soe pruunikas kooslus
Soojades toonides kiharata saavutamiseks hajutab juuksur mitu erinevat tooni, näiteks kuldne blond, rikkalik karamellitoon, tume kastanitoon ja sügavad pruunid toonid, loomaks loomulik ja pehme tulemus, mis jääb ka välja kasvades naturaalne.

Tuhkjas toon
See toon viitab pigem sinu juuste alatooni, mitte otseselt sellele, kui tume või hele värv on. See on eelnevalt mainitud soojale toonile täpselt vastupidine – pigem üks kõige külmemates toonides juuksevärve. Šampanjatoonis blond on üks näide külmast blondist juuksevärvist. Tuhkjas pruun võib olla kergelt punakas, hele kastanitoonis või pronks. Tuhkjad toonid näevad kõige paremad välja heleda nahatooniga inimestele. Kanna julget punakaspruuni huulepulka ja oledki saavutanud ideaalse sügis-talvise juuksevärvi! Tuhkja juuksevärvi mõte on rõhutada ja täiustada sinu loomulikku tooni, mitte selle vastu võidelda ning seda on ka ülilihtne hooldada ja värskendada.

Õrn ombre
Ombre on juba pikemat aega populaarne olnud ning üha enam loob laineid selle võimalikult hele ja soe versioon. Kuna selle põhimõte on, et juuksed lähevad alates juurtest kuni otsteni järjest heledamaks, ei jää ka väljakasv eriti näha ning see vajab minimaalset värskendust.

Pruunid salgud
Kui sinu juuksed on ühtlaselt tumepruunid, loovad veidi heledamad salgud (eriti rõhudes juukseotstele) sügavust ja tekstuuri, muutes juuksed ka visuaalselt kohevamaks. Kuna tegemist on vaid kerge värvi täiustamisega, vajab ka see minimaalset hooldust ja kasvab välja loomulikult.

Balayage
Selle soengu eesmärk on luua võimalikult loomulikuna näivad heledamad salgud ning juuksur kasutab selle saavutamiseks vaba kätt, tehes justkui maalimist imiteerivat liigutust. Kõige olulisem on, et salgud jääksid tõepoolest loomulikud ja justkui sulanduksid juuste põhitooni, seega ei tohiks nende piirjooned olla konkreetsed. See toimib eriti hästi naturaalselt blondide juuste puhul.

Punane sära
Ükskõik, kas oled loomulik punapea või on sinu juuksed vaid punase alatooniga, selle tehnikaga saad saavutada väheste salongikülastustega särava tulemuse. Saavuta see, alustades õrnadest heledatest salkudest, kuid ka siin on põhirõhk õrnusel ehk salgud ei tohiks alata täpselt peanaha juurest, vaid pigem sujuvalt juuste keskosast. Kindlasti konsulteeri enne juuste värvimist juuksuriga, et leida just sinu loomulikult toonile sobivaim punane toon. Valikuid on lõputult!

Hall sära
Kui oled väsinud halle juukseid pidevalt üle värvimast, võta need hoopis omaks! Parim viis loomulikult hallidesse juustesse veidi enam sära ja dimensiooni lisada on erinevates heledates ja külmades toonides õrnad (ja loomulikud!) salgud. Hallid juuksed pole kunagi nii populaarsed olnud, kui just nüüd!

Peenikesed säravad salgud
See trend sobib eriti hästi õhukeste juustega naistele ning toimib kõige paremini, kui sinu loomulik juuksevärv on heleblond. Selle loomiseks teeb juuksur juustesse ülipeenikesed, kuid tihedad heledad salgud ning need kasvavad seetõttu välja vägagi loomulikult.

Naturaalsed heledad salgud
Hollywoodi staaride juuksur Johnny Ramirez kutsub seda tulemust ka „kuus kuud vanaks“ tulemuseks. Ta kinnitab aga, et sellise tehnika puhul ei ole kindlasti tegemist ei balayage’i ega ombre’ga, vaid pigem ülimalt peenikeste, enda loomulikust juuksevärvist paar tooni heledamate salkudega, mis on juustesse justkui hajutatud. Ka see tehnika näeb välja kõige loomulikum just naturaalsete blondide puhul.

Päikesesuudeldud soeng
Ka selle soengu puhul on fookuses õrnad säravad salgud, kuid veidi paksemad kui eelmise punkti juures. Blondid võiksid valida loomulikust värvist kaks tooni heledamad toonid. Brünetid aga karamelli või kastani toonid, olenevalt nende enda loomulikust toonist.

Allikas: Health.com