“Berrichi” näokreemide hulgast leiab praegu nii päeval kui ka öösel kasutamiseks mõeldud tooteid aga ka spetsiaalselt meestele mõeldud kreemi. Ettevõtjad Janno ja Berit Joosep (Furcella OÜ) on teinud tootearenduseks tihedat koostööd Tallinna Ülikooli teadlastega ning neid on toetanud Tartu Biotehnoloogia Park, kelle eesmärgiks on ALLIANCE’i projektis pakkuda äriarendus mentorlust mere bioressursil põhinvate toodete arendamiseks.

“Berrichi” näokreemid

Partnerite võrgustiku kaudu on Furcella jõudnud oluliste tooraine tarnijateni Saksamaal. Nende uuenduslik, kõrgekvaliteetne kosmeetikabränd on fookuse võtnud keskkonnateadlikule kliendisegmendile rakendades loodust säästvat tootmise kontseptsiooni kogu tarneahelas. Furcella jätkab ALLIANCE’i partneritega koostööd, et leida kosmeetikasarja pakendile samuti “sinine” lahendus: nad uurivad praegu võimalusi vetikate baasil valmistatud bioplasti kasutamiseks pakendites.

Uusi partnereid INTERREGi Läänemere programmi otsitakse taas hiljemalt märtsi alguseks. Kõik avatud mõtlemisega maailmaparandajad on oma ideedega Läänemere keskkonnaprobleemide lahendamisse oodatud. Loe pikemalt siit.