Loe, milliseid tooteid võiksid kasutada, kui soovid, et tuleval suvel oleks sinu jalgade välimus imeilus.

Kui soovid, et su jalad näeksid kaunilt pehmed ja värsked välja, siis kasuta MAC’i Strobe Creami, mille võid endale soetada ligikaudu 25 euro eest ja mis muudab su jalgade väljanägemise suviselt säravaks.

St. Tropez’i Instant Tan Face & Body Lotioniga, mis maksab vaid 10 eurot, saad muuta enda misiganes keha piirkonna kaunilt jumekaks. See on kerge ja kui päev on selja taga, siis pese kreem duši all vee ja seebiga maha.

Kui soovid värvi lisamise asemel hoopis mõnda kohta peita, siis peaks sinu kosmeetikakotis olema kindlasti Vichy Dermablend Total Body Foundation. Selle suurepärase toote saad endale soetada vaid 23 euro eest ja see peidab kõiksugused iluvead sinu kehal. Olgu selleks venitusjäljed, veenid, armid või putukahammustused. Võta vaid tuub kätte ja naudi kaunist tulemust.

Kui sinu eesmärk on peita koledaid kohti ja anda värvi, siis peaksid kindlasti soetama endale 10 eurot maksva Sally Hanseni Airbrush Legs in Tan Glow’i, sest just sellega saavutad suurepärase tulemuse. Kui lähed basseini, võid kindel olla, et see ei tule maha. Teiseks on seda lihtne peale kanda: piserda aerosooli soovitud piirkonda ja hõõru käega laiali.

Mida teha aga siis, kui nägu ja ülakeha on saanud päikest ning mõnusalt jumekas. Oled päevitanud ka jalgu, aga kuna suurem osa ajast kannad pükse, siis pole need ikkagi piisavalt jumekad. Ära heida meelt, sest appi tõttab Guerlain Terracotta Bronzing Powder Mist, mille saad endale, kui kergendad rahakotti 40 euro võrra. Just selle toote abil saad endale kaunilt jumekad jalad, mis ei näe välja oranžid ega liialt šokolaadised.

Kui tahad aga ühte kvaliteetset ja usaldusväärset toodet, siis MAC’i Face and Body Foundation on just sulle. See on kerge ja sellele saab ka hiljem kanda midagi muud peale, kuid samas katab see täpselt parajalt. Ühe kasutaja hinnangul on ta seda toodet kasutanud lausa 11 aastat ja pole kordagi pettunud.

Kui otsid toodet, millega anda oma jalgadele tasakaalukas läige, võiksid kasutada This Works Perfect Legs Sculpt & Shine rulli, millega on toodet jalgadele imelihtne kanda. Lisaks sisaldub tootes hüaluroonhape ja vetikaekstrakt, mis pehmendab nahka.

James Read’i Instant Bronzing Mist annab nii kehale kui ka näole aga kauni pronksja jume. Seda on nahale kerge kanda, sest tegemist on aerosooliga. Toode sisaldab ka aaloe ja tsitrushapet, mistõttu jääb nahatoon tasakaalustatult värske. See toode sobib ka neile, kellel on kuiv nahk ja kes soovivad anda oma nahale pisut jumet.

Kui tahad jalgu aga heledamaks, siis kasuta Charlotte Tilbury toodet Supermodel Body, mis maksab küll 45 eurot, kuid mis sisaldab mentool ja shiitake ekstrakti ning millega saad pringi ja värske naha.

Allikas: byrdie.co.uk