Kevadsuvine hooaeg võtab fookusesse "päris naiste" meigistiili, et näidata, kuidas nemad väljendavad oma naiselikkust. Meigist tuleks rohkem mõelda kui koostööst iseendaga, mitte millestki, mis muudaks sinu persooni.

Kui moemaailma ilu oli kunagi kättesaamatu ja eksklusiivne, siis tänaseks on see saavutanud kättesaadavama staatuse baseerudes kõige fundamentaalsematel põhitõdedel – puhanud ja hoolitsetud välimusega nahk, tugev lainerijoon, silmatorkav huulevärv ja maitsekas sädelus.

Lainer


Lainer ei lahku ilumaailma trendidest iialgi. Pigem omandab see ajaga üha huvitavamaid väljendusviise elegantsetest kassisilmadest kuni ekspressiivsete vormideni. Lainerijoon mõjub kõige efektsemalt, kui ta on ainsaks elemendiks silmameigis.

Jumestuskunstnik Terry Barber eelistab tänavu lainerit terava joonena, mis muudab kõik muu enda ümber pehmeks ja balansseerituks.

Sädelus


See hooaeg näeme meigimaailmas ohtralt futuristlike sädelusi. Loomulikult on need esindatud mõõdukuse piirides, et mitte mõjuda teatraalselt. Samas liiguvad mõtted valgust murdvate detailide suunas, mis annavad meigile nooruslikust.

Läikivale silma- või huulemeigile lisavad tekstuuri 3D-sädelus, kivikesed ja vedelat metalli imiteerivad toonid.

Seda meigitrendi võib kanda õrnalt karakteri lisamiseks või kogu jumestust rõhutava särana. Üks on aga kindel, kandes ükskõik millist sära lisavat tooni - mõjub meik oma kõige puhtamal kujul hüpnotiseerivalt.

Naturaalsus


Üheks oluliseks ilustandardiks nii moelavadel kui ka reaalses elus on naturaalsus.

Jumestuskunstnike eesmärk sel hooajal on näidata nägu hoolitsetuna, kuid mitte perfektsena. Seega on kasutusel rohkem näpud kui pintslid, kreemjad tooted puudrite asemel ja naturaalsed tooteid eelistatakse tasemel keemialaborile.

Tervislik jume vajab endiselt ka veidike meigi abi, kuid seda paljale silmale kõige nähtamatumal kujul. Läbikumav põhi, olematu kogus peitekreemi ja säraandvaid tooteid annavad nahale selle vajaliku kuma.

Puhast ehedust iseloomustavad rõõsa punaga põsed. Kerge punastamisena tunduvad kreemjad toonid ja huulepulgad nahale hajutatuna sõrmede abil annavad kõige loomulikuma tulemuse. Selline tehnika jätab mulje nagu tuleksid erinevad toonid nahast endast.

Kirkad värvid


Kirkad huuled puhtal nahal on juba pikalt olnud jõuline viis naiselikkuse väljendamiseks.

Kartmatud värvid kõrvutatuna pehme põhjameigiga lisavad välimusele spontaansust. Meigimaailm ei sea piire, seega on silmadel vabadus kanda sama energilisi toone kui näiteks huultel. Kergemeelse hooletusega peale kantud toonid lisavad ainult lusti.

M.A.C Cosmeticsi tooted on saadaval Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas.