Normant jagas ajakirjanikele detaile, kuidas loodi lohakas krunn, kust saadi inspiratsiooni ning kui kaua võttis Meghani juuste soengusse sättimine aega. "Meil oli vaja tema märjad juuksed kuivaks föönitada - see võttis 45 minutit kuni tund aea," ütles juuksur. "Seejärel tehti meik ja siis kohendasime seda natukene. Aga see ei võtnud nii kaua aega. Ma kipun sellistel sündmustel alati soengut tegema nii kiiresti kui ma saan. Keegi ei taha niisama istuda."

Meghan Markle

Kui mõningad kommentaatorid leidsid, et Meghan Markle soeng näeb liiga lohakas välja, siis Normant kiitis naise signatuurstiili. Mehe sõnul on see kontrollitud lohakus ning tema ülesanne oli silma peal hoida, et soeng paari tunni jooksul täiesti sassi ei läheks, vaid hoiaks kontrollituse. "Ma ei kalla juukseid üle erinevate toodetega ja kindlasti mitte sellel päeva."

Meghan Markle

Normanti sõnul tema ja Markle suhtlesid enne suurt pulmapäeva, aga nad ei teinud erinevaid proovisoenguid. Selle asemel keskendusid nad kuninglikul pulmapäeval kõige lihtsamale stiilile. Kiirelt leidsid nad ühise keele ning inspiratsiooniks olid mitmed teemad. "Ma mõtlen alati ikoonidele, keda armastan, nagu Audrey Hepburnile ja kõikidele stiilidele, mida ma ikka piltidelt vaatan ja siiani armastan. Ma ei tahtnud liiga palju kohevust," pajatas mees, et tahtis soeng oleks kerge ja vaba. "Asi ei olnud taasleiutamises," lisas juuksur.

APTOPIX Britain Royal Wedding

Punkti lisas muidugi soengule kuninganna Maryle kuulunud filigraan-tiaara, mida Sussexi hertsoginna tiitli saanud Meghan pulmas kandis. Normanti sõnul sai ta tiaarast teada nädal enne pulmi ning keskendus, et loor ja tiaara oleks Meghani peas kindlalt ega liiguks.

Allikas: Harper's Bazaar