Bronde

Tegemist on pruunika blondiga. See sobib ideaalselt inimestele, kelle loomulik juuksevärv pole blond või kes pole kunagi varem blondid olnud. Just seetõttu on pruunikas blond pisut kergem üleminek tumedamalt toonilt heledamale. Kui lähed juuksurisse, siis on oluline enne oma telefoni salvestada mõned fotod, mida saad juuksurile näidata, veendumaks, et saate asjast samamoodi aru.

Pruunikas blond toon sobib sulle ka siis, kui oled pisut jumekama nahatooniga. Nii näeb tulemus loomulikum välja. Vaata näiteks Ciara stiilset lühikest soengut. Kui eelistad õlgadeni juukseid, siis hea näide on Chrissy Teigeni soeng, mis on isegi toon tumedam kui Ciara oma. Väga stiilne on ka Rosie Huntington-Whiteley loomulikud heledamas toonis brünetid juuksed, mis on alt triibutatud blondiks. See sobib näiteks siis, kui soovid sujuvalt üle minna ühelt toonilt teisele.

Triibutatud blond

Kui oled jumekama nahaga, siis sobivad hästi meekarva ja soojemates toonides kiharad, mille hulka on lisatud mõned blondid salgud. Kui soovid, et su juuksur saaks täpse ettekujutuse sinu soovist, siis otsi pilte erinevatest soengutest, mille sarnast soovid ja näita neid juuksurile. Kindlasti lisa ka mõni selline pilt sarnasest soengust, mis sulle eriti ei meeldi. Nii saad olla kindel, et te ei räägi juuksuriga teineteisest mööda.

Näiteks Léa Seydoux’ triibutatud soojades toonides blond soeng sobib ideaalselt tema pronksjas toonis meigiga. Pisut tumedamas toonis soeng, millele annavad särtsu heledamad triibud, toob esile aga kauni näonaha. Vaata näiteks Alexa Chungi soengut. Kui sul on aga loomulikud tumedad juuksed, siis sinna sobib lisada paar meekarva blondi triipu. Tulemus jääb kena ja elegantne.

Meeblond

See väga soe toon sobib väga paljude nahatoonidega. Meeblond on mõned toonid heledam blond, kui bronde ehk pruunikas blond. Meeblond toon on hea võimalus ka neile, kes on loomulikud blondid, kuid soovivad sügise poole proovida pisut soojemat ja natuke tumedamat blondi varjundit.

Lisaks toob meeblond välja kauni ja jumekama nahatooni, muutes näo ilmekamaks. Näiteks Cameron Diazel on meeblondi tooni juuksed. Samas võib meeblond olla ka ülevalt tumedam ja alt heledam nagu Gigi Hadidi soeng. Kui soovid aga huvitavamat tulemust, siis lase juukseid triibutada erinevate meeblondi varjunditega. Vaata näiteks Blake Lively või Jennifer Anistoni meeblondi soengut.

Kreemjas blond

See on tänini üks populaarsemaid valikuid ja võiks isegi öelda, et tegemist on klassikalise blondiga ehk New Yorgi blondiga, mis on soe, kuid samas piisavalt hele, kuid mitte nii pleegitatud nagu plaatinablond. Kreemjas blond soeng on näiteks Gwyneth Paltrowil, Reese Whiterspoonil, Sienna Milleril ja Rosie’l.

Plaatinablond

See on meeblondi vastand. Plaatinablond on külm toon, mis sobib eelkõige neile, kes soovivad ja tahavad oma soenguga tegeleda. Plaatinablondi kohta võiks öelda, et see on ka kõrgmoe blond, sest kui soeng on kenasti viimistletud, näeb tulemus väga šikk välja. Plaatinablondi soengut on kandnud staarid nagu Jennifer Lawrence, Katy Perry, Cara ja ka Zoë Kravitz.

Allikas: byrdie.co.uk