Dr. Rand sai Angelina Jolielt loa rääkida nippidest ja trikkidest, mida näitlejanna nahahoolduseks kasutab. Räägiti ka sellest, millised on Jolie lemmikud nahahooldusnipid, kui ta teeb tööd. Arutleti ka selle üle, kui kiiresti mõjutas tema nahka menopaus.

Nahaarst Rand meenutab, et kui Jolie teadis, et asub tegema näitlejana karjääri, tahtis ta enda naha eest hoolitseda võimalikult loomulikul moel. Jolie õnneks on tal tema ema kaunis oliivikarva nahatoon. Kuna Jolie on olnud kogu aeg loomulik iludus, siis pole õnneks eriti suurt hoolitsus olnud vaja. Kasutatud on päikesekreemi ja näo puhastamiseks pehmet puhastusvedelikku, milles on antioksüdandid ja vahel ka glükoolhape. Vahel on kasutatud ka tooteid, milles on alfahüdroksühapped. Peamine on, et tooted ei sisaldaks kahjulikke kemikaale, vahendab Refinery29.

Kui Jolie külastab nahaarsti, siis nende peamine eesmärk on vähendada päikesest tekkinud pigmentatsiooni. Jolie meenutab, et kui ta jäi lapseootele, siis tema näol olevad tumedamad kohad muutusid veel tumedamaks. Selle leevendamiseks kasutati IPL fotonoorendust ehk nahka muudeti heledamaks, elastsemaks ja pringimaks intensiivse pulseeriva valguse abil. Lisaks selle kasutatakse aeg-ajalt ka naha laserlihvimist, mis on mõeldud pindmiste vananemisilmingutega nahale. Laserlihvimine eemaldab pindmisi kortse ja parandab/eemaldab ka arme, sh aknearme. See protseduur on Jolie nahale hea, sest vahel satub ta seoses näitlejatööga väga päikesepaistelisse kliimasse.

2013. aastal lasi Jolie eemaldada oma mõlemad rinnad, sest geenitestimisel ilmnes, et tal on BRCA1 geen, mistõttu oli tal 87% suurune risk haigestuda rinna- ja emakakaelavähki. Näiteks Jolie ema suri 2007. aastal emakaelavähki olles vaid 56-aastane.

Jolie nahaarst lisab, et menopausi ajal naha eest hoolitseda nii nagu seda on siiani tehtud. Kuigi menopausi ajal ilmnevad mõned muutused, siis on oluline ikkagi nahka niisutada ja kasutada kvaliteetseid tooteid, mis sisaldavad antioksüdante, alfahüdroksühappeid ja võib-olla ka retinooli.

Allikas: Harper’s Bazaar