Leia oma kihla- ja abielusõrmused suurima valikuga väärisehete e-poest! E-poe mitmekülgne sõrmuste valik on teie päralt ööpäev läbi, kus iganes parajasti viibite.

e-Jewelsi hinnad on alati soodsamad kui tavapoes, sest sõrmused tuuakse teieni otse tootjalt (ei mingit kulukat kaubanduskeskuses asuvat kauplust, vaid ainult tehasehinnaga tooted otse teile).
Kui te pole kindlad, mis suuruses sõrmused teile sobivad, saate e-Jewelsi veebilehelt tellida tasuta sõrmuse suuruse mõõdiku.

Kõik ehted on transpordiks kindlustatud. Saate need kätte kullerilt, pakiautomaadist või e-Jewelsi showroom'ist.


Tahad ehteid oma silmaga näha? Broneeri aeg e-Jewelsi showroom'is (Tallinnas Rotermanni kvartalis aadressil Roseni 7)
. Sobivaima sõrmuse valimisel aitavad teid kvalifitseeritud teemantispetsialistid.
Kokkuleppel võetakse teid vastu ka töövälisel ajal või nädalavahetusel.

Küsige spetsiaalset disaini!
Teil on oma sõrmustest kindel ettekujutus? Või ainult kaudne nägemus, mille teostamiseks vajate nõu? e-Jewelsi meeskond aitab teid ning pärast sobiva kavandi ja hinnapakkumise kinnitamist valmib soovitud sõrmus kolme nädalaga.

Vaata lisaks e-poest: www.e-jewels.ee

Goldsmith

Eesti turul juba üle 20 aasta tegutsenud Goldsmithi kauplustest leiab soovija punasest, valgest ja kollasest kullast ehteid briljantide, SWAROVSKI kristallide, fianiitide, looduslike smaragdide, rubiinide ja safiiridega, samuti pärlitega kaunistatud ehteid.

Kaupluses on saadaval ka suur valik klassikalisi SOLITAIRE´i ehteid nii suurte kui ka väikeste briljantidega: kõrvarõngaid, ketiga ripatseid ja sõrmuseid.

Kihlasõrmuseid on nii suurte kui ka väikeste briljantidega, samuti on müügil briljantidega käevõrud. Kaupluse partnerite juveelitehastes Saksamaal, Belgias ja Venemaal valmistatakse ehteid spetsiaalselt Goldsmithi jaoks. Koostööd tehakse Eesti juveliiridega, kes valmistavad meie firmale klassikalisi abielusõrmuseid. Esindatud on ka Eesti brändi HYRV.

Suure väljaõppega staažikas personal aitab igal huvilisel valida nii igapäevaseid kui ka pidulikke ehteid. Goldsmithi töötajad valivad vastavalt soovile välja ehted, mis sobivad just TEILE või inimesele, kellele soov kingitus teha.

Meestele pakutakse Inglise brändi Fred Bennett tooteid: nahast ja teraseset käevõrusid, mansetinööpe ja kellasid.

Kui sul on kodus aga mõni vana või kahjustatud kullast ehe, võid ka sellega pöörduda Goldsmithi poole, sest unikaalse teenusena pakutakse oma klientidele kullavahetust. Nii saabki vana, kahjustunud või seismajäänud ehte kerge vaevaga uue vastu vahetada.

Meie prioriteet on ehete kvaliteet, millega jääb rahule ka kõige nõudlikum ostja.

Meie uusimaid tooteid on võimalik jälgida meie Instagramis või Facebookis.

Goldtime

Goldtime on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett. Goldtime'i kauplused asuvad Tallinna, Tartu, Pärnu, Narva, Viljandi, Jõhvi, Kohtla-Järve ja Kuressaare suuremates kaubanduskeskustes. 2016. aastal avati Eesti suurima ehete ja käekellade valikuga e-pood www.goldtime.ee.

Goldtime'i kireks on luua trende ning hoida traditsioone. Seda põhimõtet peegeldab ka rikkalik tootevalik, mille hulgast leiab klassikaliste kuld- ja hõbeehete kõrval tuntud kaubamärke, sh Michael Korsi, Emporio Armani, Swarovski, Thomas Sabo, Ti Sento Milano, Pandora, Nominationi jne. Silmapaistvaks võib pidada erikollektsioone pisikestele printsessidele, tantsivatele teemantidele ja suurimale abielu- ja kihlasõrmuste valikule Eestis. Põnevust lisab omanäoline Eesti disainerite ehtelooming, kus on väärikalt esindatud armastatud Tanel Veenre, New Vintage by Kriss, Birgit Skolimowski, SOMA, HYRV ja Lummuse looming.

Käekellade kollektsioon hõlmab laia valikut Šveitsi "Swiss made" kellabrände, aga ka väga rikkalikku valikut tuntud moebrändide käekellasid. Silma jäävad stiilsed ja trendikad Fossili, Skageni, DKNY, Hugo Bossi, Daniel Wellingtoni käekellad, aga ka maailmas tuntud ja tunnustatud Šveitsi kellabrändid, sh Breitling, Tag Heuer, Raymond Weil, Frederique Constant, Certina, Tissot ja Balmain.

Goldtime'i kauplusesse sisse astudes tunnete tõeliselt, et olete oodatud külaline ning saate nautida meie müügikonsultantide professionaalset teenindust. Uued trendid ja klassikaline ilu elegantses kinkekarbis on garanteeritud. Nagu nad ise armastavad öelda – Goldtime paneb Su särama!

Külasta kindlasti ka e-poodi: www.goldtime.ee

Kuldan

Briljantehted on iga naise unistus. Seda enam, kui need on nii täiuslikud nagu MonReve!

Erineva lihvi ja suurusega briljandid ning kõik nende kohta vajalikud teadmised on olemas igas Kuldani juveelipoes. Olgu need kõrvapealsed kõrvarõngad, kaelaripatsid või ühe kalliskiviga sõrmused – MonReve kollektsioonid on puhtaimate kalliskivide pimestav mäng ja klassikaline must have. Kuldani kauplusest on võimalik leida sadu karaate valitud briljante, mis on pärit Kanadast ja sertifitseeritud maailma parimates laborites. Tellimuse alusel tarnitakse ükskõik milline briljant kõigest 48 tunni jooksul ning suurimatele romantikutele teeme valitud kivi servale lasergraveeringu.

Kuldani abil on igal mehel lihtne saada oma naise kangelaseks. Igas poes saab ostleja Baltimaade parima sertifitseeritud briljantide pakkumise.

Kuldan kollektsioonidega saad tutvuda lähemalt kas salongi Facebook'i või Instagram'i kontodel.

Sangla Juveelisalong

Juveelisalong, mille juured ulatuvad väärikalt Eesti vanima kullasepaärini.

Meie kaudu on võimalik otsekontaktis kokku saada oma ala kogenud meistritega ja tellida väärisehteid, mille disain sünnib koostöös tellijaga. Peamine suund on kihla- ja abielusõrmused. Kohapeal on suures valikus briljante ja teisi vääriskive.

Esoteerikahuvilistele mõeldes valmistab Sangla Juveelisalong ka ainulaadseid esoteerilisi ehteid ja talismane vääriskivide ning poolvääriskividega või siis ilma. Siin on meil abiks oma ala spetsialistid esoteerika valdkonnast.

Kihlasõrmused ja teemantid: tel 5656 0250; abielusõrmused: tel 505 2900; muud ehted: tel 644 2313

Lisainfo:
www.sangla.ee, www.weddingring.ee või Sangla Juveelisalongi Facebooki lehel.
Asume aadressil Kullassepa 7, Tallinna vanalinnas

USALDADES VÄÄRTUST, TEIE KULLASSEPAD AASTAST 1967

Jaga
Kommentaarid