Eisenberg Paris "Les Orientaux Latins"

Brändi eestvedaja José Eisenberg elab seikluslikult oma kirge parfüümide vastu. Ta uurib emotsioone peegeldavat lõhnamaailma, et tabada hetke, tunnet ja leida mütsiline alkeemia, mis avab kõik maailma võimalused. Nüüd tuli José välja seeriaga "Les Orientaux Latins", mis sisaldab kuute erinevat lõhna meestele ja kuute lõhna naistele.
"Les Orientaux Latins" pakub ida ja lääne kokkusaamise elamust ning esindab tasakaalu kahe parfümeeria kunsti vahel. Nad ühendavad peene diskreetsuse, prantsuse kauni lilletraditsiooni ja orientaalse kultuuri tugevuse ning külluslikkuse, mis on viljakas inspiratsiooniallikas, kus vürtsid, puud, vaigud ja palsamid toovad esile kulinaarseid tavasid ja lõhnastamise viise

Elizabeth Arden "Green Tea Fig"

Elizabeth Arden "Green Tea Fig"

Elizabeth Arden esitleb uut parfüümi Green Tea Fig, mis viib meid soojusest ja naerust pakatavasse maailma.

Rahu ja õitsengu sümboliks olevast viigipuust inspireeritud Green Tea Fig on vaimustavalt veetlev, mahe ja lihtne aktsent, mis sobib kõigile ja kõikjale. Viigipuu ja luuderohulehtede tipunoodid segunevad tujutõstvalt tsitrusenüanssidega. Vaimustav rohelise tee akord ja Kadota viigipuu kannavad meid otseteed muretuse maailma ning muskuse ja muskaatsalvei lohutavad lõpunoodid sunnivad kõiki muresid unustama.

Salvatore Ferragamo "Amo"

Salvatore Ferragamo "Amo"


Salvatore Ferragamo uus parfüüm on moodsa naiselikkuse kontsentraat.
Parfüüm avaneb plahvatusliku isikupäraga: tipunoote märgistab Itaalia bitteriakord koos mustsõstra ja rosmariiniga. Kerges ja lilleõiena naiselikus südames sulab valgeõieline jasmiin ühte Mate Absolute essentsi ja rabarberi kirkusega. Lõhna põhjas jääb helisema puidune mahedus. Amo Ferragamo unikaalse sensuaalsuse alustaladeks on tahiiti vanilli essents, Ambrox ja sandlipuu.
Boss "The Scent Parfum For Her & For Him"
Boss "The Scent Parfum"

BOSSi esimese moodi ja parfüüme hõlmava kollektsiooni osana müügilettidele jõudev BOSS THE SCENT Parfum Edition tõlgib BOSSi rõivastumiskoodid kaheks oskuslikult loodud parfüümiks.
THE SCENT Parfum Edition on tume ja võimukalt ahvatlev parfüüm, mis avaneb ingveri toniseeriva energia puhanguna mõjuvate värskete ja vürtsikate nootidega. Lõuna-Aafria maninkavilja parfüümi südames täiendab võhumõõgaessents, mis lisab külluslikku, noote ühtesulatavat elegantsi. Iiresjuurest saadav võhumõõgaessents on tuntud oma ahvatleva külgetõmbejõu poolest ning on seetõttu üks hinnatumaid parfüümimaterjale kogu maailmas. Lõhna põhjas kannab patšulisüda endas parfüümi luksuslikkust ning loob koos nahaga intensiivse ja suitsuse, soojust ja salapära lisava puiduaktsendi.

Luksuslik THE SCENT Parfum Edition For Her kutsub oma kandjat osalema rafineeritud mängus võrdsete vahel. Mesise virsiku puuviljaste nootidega avaneva parfüümi magus ahvatlus kannab endas ürgset veetlust. Sügava ja sensuaalse südame käivitajaks on kütkestav osmantuseessents, osmantuseõie tumedat poolust demonstreeriv haruladane toormaterjal. Lõhna põhjas võimendab kiviroosikuessents aromaatse röstitud kakao diapasooni ning loob seeläbi sensuaalselt palsamliku alltooni

Gucci "Guilty Absolute pour Femme"

Gucci Guilty Absolute pour Femme

“Minu kujutluspildis astub naine oma kallima vannituppa, võtab tema parfüümi ja teeb selle enda omaks,” ütleb Alessandro Michele.
Põldmarja salapärase noodiga avanev Gucci Guilty Absolute Pour Femme on kaasaegsele naisele loodud ebatraditsiooniline parfüüm.

Oriflame "Possess The Secret"

Oriflame "Possess The Secret"

Possess The Secret parfüümvesi avaneb veeliste ja mahlakate nootidega, milles on tunda bergamoti ning jasmiinivee peent aroomi ja magusat mustsõstart. Lõhna südames avaneb orhidee puudutusega ja osmanthusega rikastatud õunte aroominootidest komponeeritud kuldse õuna akord, mida saadab sooja sandlipuu ja peene heliotroobi järelkaja.

Possess The Secret Man avaneb kihiseva bergamotiga, mida võimendab värske ja ergutav jää-akord, mis on loodud unikaalsetest, parfümeeri poolt loodud Limbanoli ja Hivernal Neo lõhnamolekulidest. Need tugevdavad võimsat värskuspuhangut ja meheliku aroomi püsivust. Lõhna südames on tunda kerget salveid, mis suubub tammest ja palmikpuust põhjanootidesse.

Escada "Sorbetto Rosso"

Escada "Sorbetto Rosso"

Suveflirt parfüümiga Sorbetto Rosso on ESCADA naise jaoks põgenemine reaalsusest fantaasiamaailma ning võimalus triivida uue ja võimalusteküllase suve kaardistamata vetes.
Parfüümi südameks on arbuusišerbett kui janu kustutav suvine hõrgutis. Sorbetto Rosso sulnilt puuviljase, niiske ja roheline arbuusinoot on esile toodud mandariini ja pirni kooslusega. Ühtlasi toovad pirni ja pralinee noodid esile arbuusi gurmeelikke ja suhkruseid tahke. Lõpetuseks lisatud tiarelill, muskus ja Ambrox lisavad parfüümile sensuaalsust, kirkust ja mahedust.

Prada "La Femme L'Eau" ja "L'Homme L'Eau"

Prada "La Femme L'Eau" ja "L'Homme L'Eau"

Prada kollektsiooni uued parfüümid tutvustavad Prada uut aroomi. La Femme Prada L’Eau ja L’Homme Prada L’Eau toovad uue värskuse, mida on tõlgendatud läbi Prada transformatiivse pilgu.
La Femme Prada L’Eau aroom algab rohelise plumeerialillega, mida on rikastatud mandariiniessentsiga ja mahendatud ilang-ilangi nootidega. Tulemuseks on õhuline kooslus, mida on võimendatud ja muudetud sügavamaks tuberoosi abil.

L’Homme Prada L’Eau puhul segunevad merevaik ja iiris punase ingveri ning neroliga. Lillelisi noote on muudetud ja pikendatud, et tuua esile värskust, ning seedri ja puudriseid noote on rõhutatud sensuaalse sandlipuu põhja lisamisega.