KAUGETE REISIDE PÄRAND

Boucheron

Boucheroni juveelimaja parfüümid esitlevad uut kollektsiooni „The Collection”, kus on kuus erineva iseloomuga lõhna. Inspiratsiooni on saadud Boucheroni juveelimaja kalliskivijahtijate pärandist, kes rändasid mööda maailma, et leida erakordse väärtusega ja ainulaadse ajalooga vääriskive. Oma reisidel kogesid nad erakordseid lõhnaelamusi, mis on nüüd kõik Boucheroni kollektsiooni „The Collection” hinnalistes pudelites. Catwalki lemmik on värske ja valgusküllane merevaigulõhn „Néroli d'Ispahan”, mis saanud inspiratsiooni maagilisest Pärsia linnast. Hind: 199 € (125 ml)

ENERGILINE VÄRSKUS

Calvin Klein

Calvin Klein oli üks esimesi, kes tuli välja unisex-lõhnaga, mis vallutas maailma. Nende uus versioon vanast klassikust „One Gold” sulandab mõlema sugupoole energia kokku üheks unisex-parfüümiks. Lõhn on mahlane, värske ja puidune. Viigipuu mahlakate tipunootide energiline värskus loob kohese veetluse aura. Kirgas ja särav nerolisüda kiirgab nagu kuldse päikeseloojangu viimaste kiirte valguses sädelev kroon. Vetiveeria päikesest läbi imbunud põhi annab lõhnale sügavuse, vajutab nahale sensuaalse soojuse pitseri. Hind: 40 € (50 ml)

VÄRSKETE LINADE LÕHN

Serge Lutensi „L'Eau”

Serge Lutensi intensiivne parfüümvesi „L'Eau” aitab oma värskete nootidega kevade lähemale meelitada. See on kummardus neile, kes peavad lugu lõhnast, mis püsib pikalt nahal ja kingib värskust. Lõhnalooja ise on öelnud, et parfüümis „L'Eau” on äsja triigitud värskete linade lõhn. „Ma mõtlesin kaua ja lõpuks suutsin selle mälestuse pudelisse panna,” kommenteerib Lutens lõhna. Lõhnas kohtuvad salvei ja magnoolia õielehed. Hind: 121 € (100 ml)

UUS POEEM, UUS LÕHN

Van Cleef & Arpels

Uus poeem Van Cleef & Arpelsi raamatus „Collection Extraordinaire” kannab pealkirja „Bois Doré” – imeline puit, sama särav nagu kuld. Väärispuit on juskui soojust andev sall. Orientaalses parfüümis leidub pipart ja värskeid mineraalseid noote. Oma noodi annavad seedripuu essents, valge vanill ja tonkauba. Parfüümi looja Fabrice Pellegrin kujutleb uut parfüümi puidu ja kullasära liiduna. Viimase reana on lõhnaloos muskuse ja vanilli puudutus, mis toob parfüümi vastapandamatu sära. Hind: 133 € (75 ml)

TIIGRI HING SINU NAHAL

Trussardi „Amber Oud”

Trussardi „Amber Oud” peidab endas düünide helinat ja vanade linnade vaikust. Kuldne liiv kümblemas päikeses koidiku ja loojangu ajal. Intensiivses parfüümvees on kokku segatud kaks kõige haruldasemat ja kallihinnalisemat lõhnakomponenti: merevaik ning akvilaaria. Juba ammusest ajast tuntakse neid kahte tervistavate omaduste poolest. Merevaigule on antud mitmeid poeetilisi nimetusi, nagu „päikesepiisk”, „tiigri hing”, „kivistunud valgus” ja „tahke mesi”. Kui otsid lõhna, mille iga piisk räägib oma lugu, siis see on sulle! Hind: 95,90 € (100 ml)

KAS 67 ON SINU NUMBER?

Pomellato „67”

Uuel Pomellato lõhnal „67” on sümboolse numbri vägi. Stiilse parfüümi moodne vaim ja dünaamiline koostis võluvad nii naisi kui ka mehi. Siin kohtuvad feminiinne ja maskuliinne maailm. Sensuaalset kooslust iseloomustab suurepäraselt Artemisia värske vahemereline essents oma roheliste ja hõbedaste nüanssidega. Artemisia – seda taime peeti iidsetel aegadel maagiliseks ja see sai oma nime jahijumalanna Artemis järgi. Värske aroom, pisut kibe ja samas puiduse noodiga, manab esile metsiku looduse ning sobib nii naisele kui ka mehele. Hind: 39,90 € (30 ml)

LEIA LAPSEPÕLV PUDELIST

Serge Lutensi „Dent de Lait”

Serge Lutensi „Dent de Lait” mõjub justkui soe kallistus, kus on magusa mandli piimjat varjundit. Legendaarne parfüümilooja on inspiratsiooni saanud lapsepõlvest. Ta esitab küsimuse: „Lapsepõlv ... kuidas selle lõhna tagasi tuua?” Lutens usub, et lapsepõlves on piima varjunditega süütust. Kui sinna lisada hellust, naiivsust ja hõrgutavaid maiustusi, sünnibki „Dent de Lait”. Kas pole hurmav mõte leida lapsepõlv parfüümipudelist? Hind: 189 € (100 ml)