Õnneks on olemas mitmed juuksevärvivalikud, mis asjatundjate sõnul tekitab mulje, et oled tunduvalt noorem kui tegelikult ning mitmed neist ei ole sugugi ilmselged. Loe edasi ja avasta viis unikaalset juuksevärvi, mis mõjuvad kui nooruslikkuse allikana.

Karamellitooni salgud

See on hea valik brünettidele, kes otsivad kerget vaheldust, aga ei soovi midagi liiga ekstreemset. „Brünettidel aitavad karamellitooni salgud luua sooja ja pehmema välimuse,“ ütleb Peter Oon New Yorgi juuksurisalongist Oon Arvelo. Need lisavad juustele ka dimensiooni, jättes mulje volüümikamast soengust – sellisest, mis on kui nooruse definitsioon.

„Ma armastan seda soengut mitmel põhjusel. See on nooruslik, ei nõua ilusana hoidmiseks palju tööd ning seda saab lihtsalt luua,“ lisab Jordan, kes soovitab balayage-stiilis salke. „Kuna seda luuakse vaba käega „pintseldades“, loob see muretu päikesesuudeldud tulemuse ning kasvab välja loomulikult ehk ei vaja liiga tihti juuksuri külastamist.“ Just seetõttu pead juuksuri juures soengu säilitamiseks käima vaid iga paari kuu järel ning ka juuksejuuri ei pea tihti värskendama.

Kuldne melon

Kui sul on heledad juuksed, mis näevad välja veidi tuhmid, uuri lähemalt puuviljade maailma – mõtle maasikablondile ja kuldsele melonile.

„Blondidele toonidele soojuse lisamine, eriti mõeldes mesistele ja võistele toonidele annab nahatoonile ja jumele noorusliku sära,“ ütleb Oon. Tee aga kindlaks, et värskendad soengut juuksuri juures iga kuue nädala järel, et hoida punakad alatoonid erksana.

Blond sombré

Matt Rez, tuntud kuulsuste juuksur ütleb, et heleduse ja kontrastide lisamine juustesse on võimalikult noorusliku välimuse võtmeks. Ta soovitab vältida värve, mis on liiga monotoonsed ning keskenduda sära, valguse ja heleduse lisamisele.

Rez armastab klientidele teha soenguid, mis lähevad tumedatest juuksejuurtest sujuvalt heledate otsteni, kuna see paneb naha tõeliselt särama. Sellise värvitulemusega näevad eriti efektsed välja pikad ja volüümikad juuksed, nii et võid kaaluda ka juuksepikendusi.

Roosa šampanja

Mängulised pastelsed toonid ei ole mõeldud vaid lastele. „Pastelsed toonid on viimastel aastatel äärmiselt populaarsed olnud. Seda armastavad nii noored tüdrukud kui küpsed daamid,“ sõnab eSaloni värvide ekspert Estelle Baumhauer. Tõestus: Byrdie lemmik nahahooldusekspert Renee Rouleau on armastanud roosat juuksevärvi juba aastaid ning ta näeb välja nooruslikum kui kunagi varem. „Üks minu isiklikest vananemisvastastest strateegiatest on alati valida lõbus juuksevärv, kuna just seda seostatakse nooreks jäämise ning rõõmsa ja seiklusrikka hingega. Miks siis mitte?“ ütleb naine. Roosade juuste puhul on parim osa see, et kui sinu juuksed on piisavalt heledad, ei pea sa meelepärase tooni saavutamiseks isegi salongi minema. Proovi näiteks toonivaid maske ja palsameid.

Luuavarre blond

Rezi sõnul on luuavarre tooni blond värske ja modernne valik, mis sisaldab endas tumedamat baasvärvi ning õrnu ja soojasid blonde salke.

„Saavuta see tulemus nii, et vali baasvärviks oma loomulikult juuksetoonile kõige ligilähedasem tume värv. Seejärel peaks juuksur kombineerima traditsioonilist fooliumi kasutamist värvimisel ning balayage stiilis salke, mis oleksid paar tooni sinu loomulikust toonist heledamad. Nii on tulemuseks loomulik, aga särav välimus,“ ütleb eSaloni vanemjuuksur Emily Manatan.

Säilita värvi, kasutades toonivat hõbešampooni, mis aitab vältida juuste kollaseks muutumist.

Allikas: Byrdie