Bourjois uudistooted

Universaalne kompaktpuuder Silk Edition Touch Up - uus jumet täiuslikumaks muutev puuder Bourjois`lt!

Professionaalsest make-up tehnikast inspireeritud Silk Edition Touch Up puuder liitub Bourjois ilurutiini kandes poore kaotavat efekti ning andes nahale täiuslikuseni viimistletud jume. See on kui meigirituaali viimane samm, nahajumet täiustav puuder silub poorid ühtlaseks, matistab jume ning pikendab meigi kestvust.

Kuidas töötab poore kaotav blurring efekt?

Poore kaotav blurring puuder on silikoonpolümeerne sfääriline vorm. See ülipehme puuder hajutab valgust ning ühtlustab seeläbi naha tekstuuri.

Bourjois uudistooted

Bourjois Rouge Edition Velvet kultuslik huulevärv on moemaailma staar

Julge matt lõpptulemus ja rikkalik pigmentidega küllastunud värv, huultel kirjeldamatult kerge ja sametine tänu haihtuvatele õlidele, mis hoiavad värvi erksana 24 tundi.

Bourjois uudistooted

Volume Glamour Effet Push Up Black Serum ripsmetušš

See ripsmetušš pakub unikaalset kogemust, milles kombineeruvad hooldav koostis ja ülipehme tušihari. Uus seerumit sisaldav koostis siidiekstrati ja B5-provitamiiniga hoiab ripsmeid pideval kasutamisel elastsetena. Silk Touch ülipehme tušihari liugleb sujuvalt ripsmeil eraldades neid juurtest otsteni jätmata ripsmeid tükki. Uus Volume Glamour Push up ripsmetušš pakub läbimõeldud tulemust ja tihedust. Ripsmed on siidised, täiuslikud ja sügavmustad!

Auhinnamäng on lõppenud! Võitjatega võetakse ühendust.

Jaga
Kommentaarid