Nahk on meie suurim organ, kompromisse teha ei tohi.

Paljud brändid ei ole tänaseni võtnud omaks tõsiasja, et ilu saab ja peab tulema tervisehüvedega. Enamikes ilutoodetes on tervist kahjustavad koostisosad peidus - need on püütud küll näiliselt viia madalale tasemele, kuid aastatega avaldavad need organismile mõju – mõnele varem, teisele hiljem. Ühtlasi on ilmne, et kui räägitakse ühe toote mõjust siis jääb varju fakt, et enamik ei kasuta ainult ühte toodet, vaid paljusid.

Vestige Verdant tooted seevastu ei sisalda tervist kahjustavaid koostisosasid. Nad lähtuvad oma tegemistes põhimõttest, et Sinu keha on tempel, ning nende 100% looduslikud tooted on loodud neile, kes hindavad mööndusteta kõrgeimat kvaliteeti, puhtust ja tervist.

See teebki Vestige Verdanti haruldaseks, sest väga vähesed suudavad pakkuda meile ilu, kus ei ole kaasas kahjulikke koostisosasid nagu näiteks parabeenid, sulfaadid, sünteetilised ained ja kantserogeenid. Ühtlasi on kõik Vestige Verdant tooted lisaks tervislikkusele sama tõhusad või tõhusamad kui need tooted, kus kahjulikud koostisosad esindatud.

Miks asendamatud ka sügisel ja talvel?

Organic Mask

Vestige Verdant näomaskis peituvad bioaktiivsed humiin-, hümatomelaan- ja fulvohapped on asendamatud hoolitsemaks ja tervistamaks nahka ka külma ilmaga. Kuna talvel on nahk alati kuivem siis Organic Mask annab tagasi niiskuse naha sees ja silmnähtava värskuse väsinud, tuhmunud ja hallile nahale.

Seda enam, tegu on 100% orgaanilise, loodusliku ja keemiavaba tootega, mis hoiab näonaha kaunina ning aitab organismil puhastuda kahjulikest jääkainetest. Ühtlasi tervendab mask allergilist ja ülitundlikku nahka, leevendab naha rasusust ja aknet, pärsib vähirakkude teket ning taastab naha pH-taseme.

Rare Oil Blend

Külmaga on näonaha eest hoolitsemiseks lausa kohustuslik Rare Oil Blend, kuna see ei sisalda vett nagu enamik kreeme (veesisaldus ja miinuskraadid üheskoos ei mõju nahale hästi) ja on loodud kõrgeima kvaliteediga õlidest, mille molekulid on viidud sedavõrd väikeseks, et õlikooslus imendub väga kiiresti.

Võrreldes vahade-, vee- ning sünteetiliste koostisainete baasil loodud toodetega pakub Rare Oil Blend näonahale kõiki hüvesid ilma ühegi miinuseta. Õlid imenduvad naha ülemistesse kihtidesse, kus need tervendavad ja tugevdavad lipiid-barjääri. Sügisel ja talvel on selle tulemusel näonahk sügavalt niisutatud, siidine ja kaitstud ilmastiku eest.

Ühtlasi erinevalt Rare Oil Blendist koosnevad kreemid peamiselt vahast, veest ning vähestest kogustest õlidest. Kereemides olevad vahad moodustavad nahale kihi, mis aitab hoida niiskust. Sellel on aga kaks miinust - vaha võib põhjustada pooride ummistumist ja takistada õlides sisalduvate kasulike toimeainete imendumist näonahka.

Infinity Eye Serum

Kuna silmaümbrus on 40% õhem ning õrnem ülejäänud näonahast, on see sügisel ja talvel ilmastiku osas tundlikum. Infinity on aga tõhus abiline selle probleemi vältimiseks.

Infinity võime ennetada ja siluda miimikajooni ning kortse on teinud selle toote igati õigustatult menukaks. Erilist äramärkimist on leidnud ka Infinity suutlikkus ennetada ja leevendada silmaümbruse turset, vähendada tumedaid silmaaluseid ning niisutada kuiva nahka.

Infinity on loodud õlide baasil ja ei sisalda vett. Kreemid sisaldavad oma koostises aga vett, mistõttu on need suurepärased kasvulavad ka bakteritele. See omakorda tähendab, et kreemidesse on lisatud säilitusaineid, mis ei ole tihti looduslikud ning sageli suuremates kogustes kahjulikud.

Kogu oma unikaalsuses on Infinity silmaseerum loodud sobima kõigile nahatüüpidele igas vanuses. Samuti on see silmaseerum sobilik ka läätsekandjatele ja tundlikule nahale.

Lähemalt saate tutvuda Vestige Verdant toodetega nende kodulehel www.vestigeverdant.com ja facebookis Vestige Verdant Eesti.

Jaga
Kommentaarid