Bioaktiivne ning 100% orgaaniline Organic Mask (200ml) näomask, kõrgkvaliteetne Rare Oil Blend (50ml) näoõli ning Infinity Eye Serum (20ml) silmaseerum, milles kohtub kõrgtehnoloogia ning looduslikkus — need Vestige Verdant vappi kandvad ja rohkete auhindadega palistatud tooted on tänaseks tõusnud lausa kultusstaatusesse.

Kultusstaatus, mida toetab kogumik auhindu


Organic Mask näomask

Cosmopolitan “Parim Eesti Toode” & “Lugejate Lemmik” 2014, Buduaar “Rahva Lemmik” 2015, Iluguru “Iluteemant 2015” — Parim Kvaliteetkosmeetika 2015.

“Imemaski” nime omistanud näomask on 100% orgaaniline, sügavpuhastava, noorendava ning tervendava toimega. See Vestige Verdant esiktoode on siiani liidriks ning suunanäitajaks orgaanilise iluhoolduse valdkonnas.

Maskis peituvad bioaktiivsed humiin-, hümatomelaan- ja fulvohapped on asendamatud hoolitsemaks ning tervistamaks näonahka karmi ilmaga talvekuudel ja taastamaks näonahka suvel või intensiivse päikesetegevusega reisil. Mõju on näha ning tunda juba esmakordsel kasutusel, kuid järjepidevalt maski tehes on noorendav mõju mitte ainult nähtav, vaid ka tuntav.

Rare Oil Blend luksuslik õlidekooslus näole

Buduaar “Rahva Lemmik” & “Žürii Lemmik” 2015, Iluguru “Iluteemant” — Parim Kvaliteetkosmeetika 2015, Anne & Stiil “Ilulemmik” 2014.

Üdini orgaaniline ning kõrgeima kvaliteediga haruldastest õlidest koosnev näoõli kätkeb endas ilusaladusi Nepalist, Itaaliast, Marokost, Saksamaalt ning Indoneesiast. See patšulihõnguline kiirelt imenduv õlisegu sügavniisutab nahka paremini kui mistahes näokreem ning lisaks säravale, puhanud ja jumekale näonahale pakub rohkelt auhinnatud ning palavalt armastatud Rare Oil Blend ka tõelist kašmiiri pehmust. Suurepärane ettevalmistamaks nahka päevitamiseks suvekuudel ja asendamatu kaitsmaks näonahka talvise karge pakase ning tuulise ilma eest.

Infinity Eye Serum

Pelgalt kuu aega peale esmaesitlust sai Infinity Eye Serum pärjatud oma esimese auhinnaga — Anne & Stiil “Ilulemmik” 2015.

Silmaümbrus on esmane vihje vanusele. Silmaümbruse nahk on kuni 40% õrnem ning vajab seetõttu erilist hoolitsust. Infinity Eye Serum silmaseerum on täiuslikus tasakaalus kooslus kõrgtehnoloogiast ning parimatest looduslikest koostisainetest. Loodud parandama naha elastsust ja vähendama turset ning tumedaid silmaaluseid. Laitmatu kaaslane tagamaks puhanud ja värsked silmaümbrused.

Kõige selle põhjal julgeme veendunult öelda, et Vestige Verdant tootekolmik on midagi enamat kui laitmatu ja hooliv kingitus kallimale. See on terviklik tooteseeria põhjalikuks, tervislikuks ning efektiivseks igapäevaseks näohoolitsuseks, mille tulemuslikkusele annavad tunnistust tuhanded naised Eestis, Saksamaal, Austrias, Šveitsis — ja mida aeg edasi, seda enamates riikides. Ühtlasi on Vestige Verdant toodete võlu ja mõju taganud neile koha ka Berlin Fashion Week 2016 moenädalal — ühel euroopa suurimal moesündmusel.

Lähemalt Vestige Verdant toodetest SIIT.

Jaga
Kommentaarid